7.9.2008

Touhukas viikonloppu...

Minulla on paheita!

Yksi niistä tällähetkellä aika hallitsevana on,että en osaa pysyä huutiksen sivuilta poissa:)!

Se sitten aika-ajoin näkyy siten,että meillä ei pysty kävelemään normaalisti,vaan poikkelehtien minun huutojeni välissä.Kuten juuri nyt!
Olohuoneessa edelleen kauniisti keskellä kulkureittiä tönöttää se ihana klaffilipasto,keittiössä kaikkien tiellä uusi ruskea kaappi ja siitä muutama askel eteenpänä keskellä oviaukkoa pienempi valkoinen lipasto...Nämä kaksi uutta siis eilen huudettuja ja samoilla tulilla haettuja fiskarsista.

Toinen paheistani on sitten sellainen,että kun tulee se innostus jostain jonka haluaa huutaa ja järki sumenee niin en osaa l u k e a !En kerta kaikkiaan ymmärrä,jos huudon kuvauksessa lukee mittoja:)...
Tämä sitten ilmenee siten,että nyt minulla täällä kotona on kaksi paaaljon isompaa lipastoa/kaappia jota oikeasti kuvittelinkaan huutavani.
Ja ongelmanhan tästä tekee se,että ne paikat mihin ajattelin uudet ihanuuteni laittaa ei sitten onnistunutkaan kokonsa(esim. ruskea kaappi on minua leukaan asti,ja voin kertoa,että en valitettavasti ole vain 150cm pitkä) ja varsinkaan painonsa puolesta(ei niitä saa millään yläkertaan)!

No näin nyt vaan on ja tässä ei auta muu kuin miettiä koko alakerran sisustus uusiksi,ja sen aikaa ollaan näin...kuin vanhantavaran kaupassa,jossa ei pysty kunnolla liikkumaan=).
Ainakaan vielä HerraPee ei ole muuttanut autotalliin,mutta epäilen,että lähellä sitä pistettä taidetaan olla?!?=)))

Nyt illalla sain sitten ruskean kaapin raahattua keittiöstä vähän väljemmille vesille ja maalia sille pintaan.Vielä ei puutu kuin kulutusta pintaan ja o m a p a i k k a !Sitä katsellaan sitten huomenna uudestaan,mutta nyt vähän kuvia uusista i s o i s t a kaunokaisistani ja lopulliset kuvat sitten kun ovat paikallansa:)!
Älkää väsykö odottamiseen,se onkin vähän vaikeampi missio...HEH...5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Huomenta, juuri töistä palanneena täällä ihailu kierroksella (en oikeesti saa rauhassa nukkua ennekuin muksut on lähtenyt kouluun).
Tuo kaappi on ihana!!! Tarviisin jonkun isomman pikasesti itselleni vaate kaapiksi (kaappi puuttuu, siksi yksi nurkka huoneestani kesken).
Kiitokset käynnistä ja kommentoinnista.

Marika kirjoitti...

Parin tunnin unien jälkeen oon täällä taas ihailemassa ostoksiasi=o)
Oikeesti kyllä pitää alkaa jatkaan siivouksia. Ja pitäs viedä pari kuormaa tavaroita kylälle että ois helpompi jatkaa.
Aamulla niistä päiväpeitoista unohin kysyä että millaisia sulla sit olisi jos on ylimääräisenä?

mimosamamma kirjoitti...

Heissan Riikka!
Piti tulla vielä tänne kurkkaamaan ja kiittämään kommentistasi sekä vierailustasi:) Tässähän vierähtikin aikaa kun piti tutkia blogiasi tarkemmin, niin paljon oli ihastelemista! Kodissasi on hyvin paljon kalusteita ja tavaroita jotka ovat aivan minun makuuni:) Teillä on todella kaunis koti ja olen myös aina aivan hurmaantunut kaikista nelijalkaisista "karvapepuista" joita niin monella täällä blogimaailmassa on.
"Kyläillään" toistekin toisillamme ja oikein mukavaa syksyn alkua sinulle:)

Terveisin Marja Metsän reunasta

Sari kirjoitti...

Huomenta R! Toivottavasti tuolit tulivat Hra Peen mukana teille asti? Uhkaili roskiksella ;-(

Näyttää siltä tuo sun kaappien määrä, että alan jo sitten tekemään tilaa MEILLE jollekkin sun ylimääräiselle kaapille esim. "hävittämällä" meidän uuden lipaston - joka siis aivan liian uusi meille!

Sarppa kirjoitti...

Ihania sinun ostokset, toivotaan että löydät paikat niille