28.1.2009

Kuvia salista...

Päivä päivältä valoisuus lisääntyy kun kevättä kohti mennään,ihanaa.Se helpottaa tätä kuvaamistakin tosi paljon,kun ei tarvitse salaman kanssa pelleillä.Sillä tulee niin kovat ja rumat kuvat!
Räpsin muutaman otoksen salista,ollos hyvä;

Tässä se Jeannen "lautamatto" josta lupasin kuvia.Ihan kaikki yksi kuva tulee, syystä kun meidän pikkuvessa on ihan oikeasti pieni ja sitä on erittäin vaikea kuvata,no mutta matto oli sinne niiiin sopiva kuin olla saattaa:)...Tänään kävin Sarilla ja tehtiin tietenkin pyörähdys Inkoon keskustassa siinä ihanassa kivinavetta(vai onko se vanha talli ollut?)kukkakaupassa ja tottakai aarteita löytyi:).Niistä sitten lisää myöhemmin kun kerkiän kuvia näpsimään...
Harmitti oikein kun ei ollut kameraa mukana,olisin ottanut muutaman kuvan itse rakennuksesta,puhumattakaan sisätilojen upeudesta.Sellainen Ruotsalais/Tanskalais kukkakauppa fiilis, joita blogeissa näkee,uskomaton!
Seuraavan kerran otan kuvia ja annan teidänkin päästä kurkistamaan navetan syövereihin;)...
Mukavaa illan jatkoa,
Riikka

13 kommenttia:

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Oikein kauniita kuvia salistasi. Sinulla on kaunista kotona, olen sen varmasti aikaisemminkin sanonut..
Hyvää keskiviikkoa toivottaa Krisse

Meke kirjoitti...

Valtavan hienolta kuullostaa kun jollakin on SALI! Unelmoida vain voi meikäläinen. Kiitos kuvista.

olivieno kirjoitti...

Voi miten kaunista täällä! Aikaisemmista kuvista ihastelin vanhanaikaista jalkalamppua, se on upea!

tiina kirjoitti...

Ihana tämä sinun salisi... :) millainen tuo puumatto on jalan alla?
Kaunis on ainakin... kuten kaikki Jeannen tavarat.

Kesäkukka kirjoitti...

Kaunis sali ja tunnelmallinen pikku vessa :)

Riikka kirjoitti...

Kiitos taas kauniista kommenteistanne;) ja onpas kiva kun taaas uusia "naamoja" ilmaantuu!Käyn kyllä aina vastavierailulla,vaikkakaan en ehkä kommentteja aina kerkeä kirjoittamaan...Yritän parantaa tapani!=)

Olivieno: juu minustakin jalkalamppu on ihana.Löysin sen kerran kirpparilta.Siihen vain pitäisi löytää kunnon kupu,nyt olen viritellyt vanhan räjähtäneen päälle tuon pitsiliinan.

Tiina: matto on ihan hyvä jalan alla.Meillä kun tuossa JÄTTIvessassa on vielä toinen kissanhiekkalaatikoista niin on kiva kun hiekat jotka kissan jaloissa kulkeutuu tippuu maton ritilän välistä lattialle:).Siis paljon mielyttävämpää nyt kuin aikaisemmin...

-R-

Sari kirjoitti...

www.hedera.fi on se ihku kukkakauppa!

Hattaramaa kirjoitti...

Ompas teillä huikaisevan valkoista!
Meilläkin pikkuhiljaa siirrytään valkoisempiin huonekaluihin. Neljä henkeä ja alle 70m2 onkin sitten sisustaminen toisarvoista hyvä kun sisään mahdutaan. Haaveissa uusi talo ja siellä saisi näyttää samanlaiselta kuin teillä.

Nina kirjoitti...

Aijaijai...ihania kuvia. Vastakurkkauksella...nyt jatkan kuviesi selailua. Herkkuja! Ja Inkoon kukkakauppaan täytyy päästä..viimeksi ajoin ohi kaula pitkällä...

Kesäkukka kirjoitti...

Kesällä on kyllä pakko päästä Inkooseen, kuvat sivuilla näyttivät niin ihanilta!

Kiitos vinkistä ja linkistä!

taburetti kirjoitti...

Kaunis on salisi!!Minä katselin ja ihailin.
Myös täällä nautitaan siitä, että valoisuus lisääntyy ja kevättä kohti mennään.... ihanaa.
Lämpimin terveisin Jaana

Lennu kirjoitti...

Ihastuttava on salisi! Kattokruunu on upea. Tuonne saliin kuvittelen itseni jossakin ihanassa menneen ajan leveävanteisessa leningissä. Kiva pikkuruinen WC. Mukavaa sunnuntaipäivää Sinulle toivottaa Sinisen Enkelin Lennu.

Anonyymi kirjoitti...

On teillä upea sali <3