9.9.2008

Telkkari piiloon...

...vihdoinkin =)!
Tästä isosta kaapista tuli sitten monsterin hävittäjä!
Olen aina inhonnut telkkarin & sen oheishärpäkkeiden,sekä näiden johtohelvetin rumuutta ihan yli kaiken. N Y T se on meillä historiaa. PAM,OVI KIINNI =)!
Meillä on k a a p p i jonka uumenissa kaikki(vielä kuvista puuttuu kotiteatterihässäkkä,jonka johtokasaa en tähän hätään jaksanut alkaa setvimään) nämä edellämainitut öklötykset ovat,ihanaa!Katsokaa itse =)!!

Sitten ratkesi tämän valkoisen vanhan pöydänkin kohtalo:
siitä tehtiin yläkerran toiseen aulaan tietokone/toimisto pöytä.
Vielä on kaikki alkutekijöissään,mutta tästä jo "raamit" byroolle näkyy...Talonpoikaislipasto...


...vihdoin paikallaan!


Keittiöön se sitten pääsi "lasikaapin" tilalle.Kaapin päälliset ja taulut ym muut vielä vähän hakusessa,ne asettuvat sitten ajan kanssa.Laitanko sen päälle hyllyn vai jääkö nämä taulut,sen aika näyttää...
Tärkeintä on,että keksin tälle paikan ja on kulkureiteiltä pois :)!

Tässä yksi variaatio hyllyn päällisistä,jäi mielestäni vähän valjuksi näin?
Lampetteja en kiinnittänyt ,laitoin vain nojaamaan seinää vasten.


Ja lopuksi kaaos mikä tuli ,kun purin tässä nurkassa olleen lasikaapin sisällön ja päällisen keittiön pöydälle...=)
Tässä sama kaaos siistittynä uuteen lipastoon...Hieno tuli,vaikka itse sanonkin =)!!!
7.9.2008

Touhukas viikonloppu...

Minulla on paheita!

Yksi niistä tällähetkellä aika hallitsevana on,että en osaa pysyä huutiksen sivuilta poissa:)!

Se sitten aika-ajoin näkyy siten,että meillä ei pysty kävelemään normaalisti,vaan poikkelehtien minun huutojeni välissä.Kuten juuri nyt!
Olohuoneessa edelleen kauniisti keskellä kulkureittiä tönöttää se ihana klaffilipasto,keittiössä kaikkien tiellä uusi ruskea kaappi ja siitä muutama askel eteenpänä keskellä oviaukkoa pienempi valkoinen lipasto...Nämä kaksi uutta siis eilen huudettuja ja samoilla tulilla haettuja fiskarsista.

Toinen paheistani on sitten sellainen,että kun tulee se innostus jostain jonka haluaa huutaa ja järki sumenee niin en osaa l u k e a !En kerta kaikkiaan ymmärrä,jos huudon kuvauksessa lukee mittoja:)...
Tämä sitten ilmenee siten,että nyt minulla täällä kotona on kaksi paaaljon isompaa lipastoa/kaappia jota oikeasti kuvittelinkaan huutavani.
Ja ongelmanhan tästä tekee se,että ne paikat mihin ajattelin uudet ihanuuteni laittaa ei sitten onnistunutkaan kokonsa(esim. ruskea kaappi on minua leukaan asti,ja voin kertoa,että en valitettavasti ole vain 150cm pitkä) ja varsinkaan painonsa puolesta(ei niitä saa millään yläkertaan)!

No näin nyt vaan on ja tässä ei auta muu kuin miettiä koko alakerran sisustus uusiksi,ja sen aikaa ollaan näin...kuin vanhantavaran kaupassa,jossa ei pysty kunnolla liikkumaan=).
Ainakaan vielä HerraPee ei ole muuttanut autotalliin,mutta epäilen,että lähellä sitä pistettä taidetaan olla?!?=)))

Nyt illalla sain sitten ruskean kaapin raahattua keittiöstä vähän väljemmille vesille ja maalia sille pintaan.Vielä ei puutu kuin kulutusta pintaan ja o m a p a i k k a !Sitä katsellaan sitten huomenna uudestaan,mutta nyt vähän kuvia uusista i s o i s t a kaunokaisistani ja lopulliset kuvat sitten kun ovat paikallansa:)!
Älkää väsykö odottamiseen,se onkin vähän vaikeampi missio...HEH...