4.2.2011

Projekti...


Laitanpa lisää kuvia tulevasta remontti kohteesta.
On se jännä,että vaikka tiedän edessä olevan ison remontin,niin on kuitenkin sisustettava edes vähän:)!
Siispä verhoa kukkaa kynttelikköä piti raahata mukana ja laittaa heti paikoilleen.Hih,tälläistä tämä on,aina!No onpahan mukavampi olla kun on edes jotain nättiä ympärillä joka vie ajatukset edes hetkeksi pois kammottavista väreistä sekä paneeleista:)!


Terkuin,
Riikka

3.2.2011

Laiskottelua?...Ei kun uusi PROJEKTI!

...Ehei,korkeintaan koirat ja kissat meillä laiskotelee!

Minulla on alkanut uusi erittäinen mieluinen ja mielenkiintoinen projekti!HerraPee sai perintönä pienen talon siskonsa kanssa Oulun kupeesta.
Talo on jo valmiiksi paritaloksi rakennettu,joten mielestämme on järkevää myös sellaisena pitää,kun kaksi perhettä eläimineen ja perheineen sitä käyttää.

Tarkoituksena olisi lomilla ja kesäisin käydä siellä joenrannassa "mökkeilemässä".Talo on luvulla "jotain" rakennettu,ei tarpeeksi vanha(valitettavasti:)),mutta ihan sopiva remontin jälkeen maalaislomailun viettoon meille!

Tästä remontista päästäänkin sitten asiaan!Talo on suoraan 70-80-luvun väreissä,mäntypaneeleissa,muovimatoissa=)...Kivaa!Nyt on sitten suunniteltu ja mietitty sisustusta!

Eikä teidän ole varmasti vaikea arvata värejä???Valkoista,valkoista,valkoista...Höystettynä harmaalla ja mustalla.
Siis samoilla linjoilla mennään kuin kotonakin.Mihinkäs sitä hyväksi koettua vaihtais!
Nyt saatte sitten pikkuhiljaa seurata myös kakkoskodin remonttia(sitä piisaa), tuunailua sekä sisustamista!
Ehkä hiukan verkkaisessa tahdissa,kun välimatkaa on niin pitkästi,ei ihan jokaviikonloppu sinne päästä,mutta pikkuhiljaa kuitenkin :)...


Vilma makoilee sovalla autuaan tietämättömänä tulevista monen tunnin autoreissuista pohjoiseen...Nämä meidän koirat kun ei oikein tuosta autoilusta tykkää,yksikään!No toivottavasti tottuvat:).Ainakin eka reissu koko populalla meni yllättävän hyvin!
Tässä sitten ensimakua tulevasta urakasta!Älkää järkyttykö,kuten kuvista näkyy,tehtävää on paljon=)!Maalia,maalia,maalia,kaakelia,kiveä,siitä on pian tämä koti tehty!
Ekassa kuormassa vietiin välttämättömiä tavaroita ja huonekaluja(sohvaa, pöytää,tuolia,jotta pystytään aloitelemaan remonttia).Osa huonekaluista sielä olikin,jotka kaikki otettiin väliaikaiseen käyttöön:)!Vielä ei remonttia aloitettu,vasta kuvailtiin ja suunniteltiin.

Tervetuloa Leskelän Ukin taloon:

Oikein mukavaa alkanutta kevättä ja auringon odotusta kaikille!Ja kiitos ettette ole ihan kokonaan hermostuneet blogipausseista,yritän parantaa tapani:)...
Ps,tämän kuun 15 pvä ilmestyy lehtihyllyille lehti, jossa jotain kivaa myös meiltä=)!Siitä lisää kunhan ilmestyy...

Terkuin,
Riikka