22.11.2011

Pentikkiä, Joulua ja kiirusta...
Kamalasti kiirettä pitää edelleen :(. Koko vuosi on ollut erittäin hektistä ja nyt toivonkin,että edes Joulun voisi viettää rauhallisesti...

Sisustusrintamalla ei ole mitään kovin erikoista tapahtunut,niin siis sitten viimeaikaisten jättimuutosten :)!
Avaruus ja selkeys on ja pysyy,itseasiassa vieläkin selkeytyy ja tyhjentyy!Kaikki räpellys ja krääsä ärsyttää ja tuntuu,että kun katson mihin vain,niin joka paikassa on liikaa kamaa :)!?

En ole kovin Jouluihminen koskaan ollut,siis koristeiden saralla.Mitään överikoristeita tai turhaa krääsää en ole koskaan kotiini laittanut ja samoilla linjoilla mennään tänäkin vuonna.Ihania kimalteita köyhänhopean muodossa olen Pialta SisustajanTaivaasta hakenut ja lyhtyjä,sekä kynttilöitä.Siinäpä meidän joulu melkein jo onkin:)...
 Joulun värit ovat ihmisillä niiiiin erilaiset.Meillä on joskus ollut kultaa,hopeaa,punaista..Juuri parhaillaan hopea,valkoinen ja harmaa viehättää eniten,mutta näissä kuvissa on myös jotain aivan muutakin(esim oranssia!).
Pentik oli meillä kuvaamassa omaa Joulukuvastoaan jo viime talvena.Silloin ihastelin upeita värejä ja juttuja mitä kuvastoon tuli.Jännityksellä odotin miltä meidän koti näyttää "pentikkinä" ja värien kera.Nyt kuvasto on tullut ja heidän nettisivuilla vilahtelee myös näitä otoksia :).Käykäähän kurkkimassa!

Tässä muutama kuva meiltä lainattuna Pentikin sivuilta:


Jouluisin terkuin,
Riikka