5.9.2012

Kissanpentuja ja olkkarin uusi ilme...taas... ....Joku jo uumoilikin edellisen postauksen jälkeen, että onko romanttisuus taas palaamassa tähän torppaan?
 Ehei todellakaan, vaan päinvastoin, kuten kuvista ehkä käy ilmi :)!
Nahkaa, kromia ja MUSTAA lisää...
Vielä en ehtinyt kirjainkollaasia uusia seinälle, mutta sinnekin on tulossa kirjaimia lisää, hopeisia, sekä krominen seinävalaisin. Uutta köyhänhopeista (isolla mustalla varjostimella) pöytävalaisintakin vielä odottelen tulevaksi. Matto on mietinnässä, mutta meillä ku ne ei oikein toimi, niin sitä vielä isosti harkitsen... Jollei löytyisi jokin kiva muovimatto?
Sohva on jättikokoinen, yli 3 m leveä,joten kerrankin mahdutaan koko porukka pötköttämään yhdessä. Sen löysin huutonetistä pilkkahinnalla ja nahkaisen tuolin raheineen kirpparilta :)!

Keittiökin on mullistuksen kourissa! Sen verran voin paljastaa jo nyt, että keskikonsoli siirtyy pöydän tieltä pois ja laatikoiden, sekä kaappien ovet uusitaan...Kiiltävän mustiksi...


KISSANPENTUJAKIN taas Nana pyöräytti r 5 viikkoa sitten! 3 tyttöä ja 1 poika sieltä tuli.
 Nyt ovat ihanimmillaan. Näiden touhopeikkojen menoa ja meininkiä on ihana katsella.
 Pari niistä on jo varattu, ja 2 vielä myymättä, joten jos olet omaa sydäntenmurskaajaa vailla ota yhteyttä! :)


Hyvää alkanutta syksyä ja laittakaa myös tekin peukut pystyyn, että kaikki menee hyvin, koska maanantaina olisi sitten se seuraava leikkaus yritys Viivillä !
                                                                 Terkuin,
                                                                  RiikkaPs. Kiitos viime postauksen anonyymikommentoijalle joka neuvoi pilkun ja pisteen jälkeen laittamaan välilyönnin! Tosiaankin helpottaa lukemista paljon!! Olen vaan niin pönttö äidinkielen kanssa, etten tod tuollaista ole edes muistanut/ huomannut... Ilmeisesti lintsannut juuri ne äikäntunnit kun näitä opetettiin =)! Nyt yritän parantaa tapani ja huomatkaa kaikki, v ä l i l y ö n n i t , ja ilmeisen oikessa paikoissakin vielä, toivottavasti :)...