13.1.2012

Simba etsii kotia...

...Surukseni olen huomannut,että Simba ja Sulo ovat alkaneet tapella keskenään:(... Korvat ruvella ja naamat naarmuilla mennään kiljuen peräkanaa,huoh!Niin ikävää!!
Nyt sitten tätäkin kautta etsin Simballe uutta rakastavaa kotia/ihmistä!
Poika on leikattu ulkoileva hiirikissa.Rakastaa myös köllimistä kodin lämmössä ja sylittelyä.Kova juttelemaan.Aina elänyt lasten,koirien ja muiden kissojen kaverina.
Nyt sitten kollipojat keskenään ovat päättäneet tappeluilla ratkaista kumpi on kumpi:(,jonka takia nyt uusi koti hakusessa,ennen kuin tulee vakavampia vammoja!
Simba on Mainecoon/Persialais/Turkkilainen van Mix!Lempeä ja ihana luonne!

Jos kiinnostuit,laita viestiä ja tule katsomaan! riicca67@wippies.fi
Pienen "henkivakuutusrahan" otan,mutta kaikista tärkeintä on hyvä rakastava pysyvä koti,minun niiiin rakkaalle Simbulille!!
Raskain terkuin,
Riikka

9.1.2012

Maistiainen Viivin huoneesta...

Vielä ei neitokaisen huone ole ihan valmis.Pikku viilailuja siellä täällä,mutta tästä kuvasta näkee mitä tulossa on...Valkoista,mustaa,harmaata höystettynä vaaleanpunaisella(jota rakastan)!
Huone oikein kylpii nyt valossa,kun ennen oli lattian takia niin synkkä.Täältäkin olen isolla kädellä tyhjentänyt roinaa.Tuntuu että tukehdun,kun tavaraa on liikaa...

Verhot ja ruukut by Pia´s (entinen sisustajantaivas).
Matto aivan OMA tekemä=).Ihan elämäni eka virkkaus,tähän ei lasketa niitä koulun ketjusilmukoita :)...Löysin taannoin kirpparilta kilotolkulla ihania matonkuteita,jotka ostin,koska ystäväni virkkaa mattoja.Mitenkäs kävikään,jäin itse koukkuun:)!
Kokeilin ja nyt olen jo monta mattoa virkannut...Mitään malleja en osaa,enkä tod mitään pitsivirityksiä,mutta itse tykkään näistä "pelkistetymmistä" versioista...
Lumista maanantaita toivotteleepi,
Riikka