5.12.2009

ISO yllätys markkinoille aamulla:)...

...ihania antiikki kalusteita ja vanhoja "romppeita" on rantautunut Ruotsista ja ehtii huomisille SisustajanTaivaan markkinoille=)!!!
TERVETULOA klo 11.00-15.00 Suna/Espoo


Ystävättäreni Ruotsinmaalta saapuu aamulla pakettiautoineen paikalle!Näitä aarteita en kaikkea ole edes minä vielä nähnyt,mutta pieniä huhuja kuullut, vanhoja huonekaluja (kustavilaista,uusrenesanssia ym),posliinia,liinavaatteita ynnä muuta ihanaa on tulossa...
Voi en kestä,taitaapa tulla kalliit markkinat minulle tällä kertaa,hih=)!

No,mutta nyt menen vielä penkomaan noita omia romppeitani laatikoihin,jotta olen sitten aamulla ripeästi liikenteessä...
Mukavaa lauantai-illan jatkoa ja huomiseen:)!

Terkuin, Riikka

4.12.2009

Pikkiriikkisen joulua...

...myös salin puolella!
Tosiaan eilinen ihana aurinko mahdollisti kuvien ottamisen ja tämä tyttöhän otti:).
Tässä muutama otos salista!Yllä on vanha kaunis kirkko,jonka olen löytänyt joskus kirpparilta.Siihen kuuluu valokin,mutta olen kerinyt johdon sen sisään kunnes löydän oikeanlaisen polttimon!


Köyhänhopeaa,kristallia ja lasia siis kiiltävää harakan kodissa:Kulmakaapin asetelmia.Tännekin joulu hiipii pikkuhiljaa...

Ihanaa viikonlopun alkua ja tulevaa Itsenäisyyspäivää kaikille!Kiitos myös ihanista kommenteistanne,taaskin :)!!!
Terkuin, Riikka

3.12.2009

Joulukuinen päivä...

...kun aurinko paistoi ja sai otettua ihania kuvia :)!

On ollut jo pitkään niin pimeää,että on ollut ihan turha ottaa kuvia,mutta tänään kävelin kamera kourassa ja räpsin sieltä täältä valon innoittamana!

Keittiön lautashyllykaapin muutettua uuteen kotiin viikonloppuna olin ajatellut sen paikalle sitä uutta talonpoikaiskulmakaappia,mutta laitoinkin tämän klaffikaapin.Päälle lisäsin vähän "jeannetyyliin" joulua ja avot,ihana tuli:)!!!

Ihanan kirpakkaa pakkaspäivää kaikille!
Terkuin, Riikka

2.12.2009

Jännitystä ilmassa...

Flunssan ja SisustajanTaivaan markkinoiden suhteen!
Tyttö kun vihdoin pääsi sairaalasta pois tervehtymään,niin mitäs sitten tapahtuikaan...
Kuume iski,minulle:(! Olo on ollut järkyttävä,kaatoi sänkyyn totaalisesti.Joka paikkaa särki ja kivisti,palelsi ja yskitti!
Nyt alkaa tauti hellittämään ja onneksi on vielä muutama päivä markkinoille,jotta jaksan siellä teidän kanssa seurustella:)!

Lupasin jo aikaa sitten esitellä mitä ihanuuksia olen siellä myymässä,joten olkaa hyvät,tässä pieni osa(laitan taas pakun ääriään myöten täyteen ja tällä kertaa suurin osa on huonekaluja):
Rokokoo tuolit:

Vanha talonpoikaispirtinpöytä:Vanha koristeellinen Jeannetyylin lastensänky,vaikka sohvaksi!Maalaan valkoiseksi,jos kerkeän ja jaksan,muuten myydään keltaisena:Tämäkin talonpoikainen ihanuus etsii uutta kotia:),LÖYTÖ!!!


Otan tosiaan mukaan niin paljon kun saan!Mm. pari pientä pöytää,esim upea musta alkuperäismaalissa oleva koristeellinen yksijalkainen.Pientä tilpehööriä,valkoisia kipsipatsaita ja reliefejä,kristallilamppu,hyllyjä ja lokerikko ym ym!Kannattaa tulla,jos kaipaa jotain uutta Wanhaa joulukotiin=).

NÄHDÄÄN SUNNUNTAINA 6.12

Pian puodissa!!!Lisä infoa SisustajanTaivaan sivuilta...

Terkuin,Riikka