15.8.2012

Kesä meni...



 ...aivan totaalisessa blogipimennossa!
Ollaan oltu kuin ellunkanat,oltu vaan,aivan täysin vapaalla :)!Ja voin kertoa,että kevään sairaalajännityksen takia tämä teki niin hyvää...

Ollaan matkusteltu,niin ulkomailla kuin kotimaassakin!Alkukesästä lasten kanssa vietiin Äitini synttärimatkalle Kyprokselle.Sillä oli kiva aloittaa kesä:)!Rentoa leppoisaa oleskelua altaalla ja mikä parasta AURINKOA!

Petrin ja ystäväpariskunnan kanssa kävimme vajaan viikon matkalla Saksassa.Olimme katsomassa motogp-kilpailua!Hieno kokemus,varsinaista hulinaa kun ihmisiä oli n 200 000 pienellä alueella :)!
Berliinissäkin vietimme muutaman päivän ja tykkäsin siitä kovasti.Paljon jäi vielä nähtävää ja koettavaa,joten sovimme,että ensivuonna samalla porukalla uudestaan :)...Toivottavasti ilmat ovat yhtä hyvät myös silloinkin,meillä kun kävi tuuri ja koko kesän kuumimmat helteet saimme tosiaan nauttia siellä Saksanmaalla!

Kotimaassa mökkeilimme,niin Konnevedellä,kuin Kotkassakin!Suuri KIITOS ihanille isännille!On niin harvinaista herkkua kun saan myös Petrin mukaan reissuihin(eikä hän ole vain töissä),joten tämä kesä on tuntunut niiiiin parhaalta moniin moniin vuosiin!! Nyt sitten on virtaa jaksaa taas syksyn koitokset sairaaloineen ja leikkauksineen(uusi leikkauspvä on muuten 10.9,sitten taas jännitetään)!

Sisustamisenkaan saralla ei ole koko kesänä tapahtunut mitään uutta,hyvä,että olen edes viitsinyt siivota =)!
Siispä heti kun alkoi arki,niin tuli iso inspiraatio!Hyvä näin,koska ehdin jo pelästyä,että eikö todellakaan enää mikään kiinnosta kotona :)!No nyt on pää täynnä ideoita,mutta niihin tarvitsen myös Petrin apua,joten niistä myöhemmin...
Tein heti mitä itse pystyin,siis raahasinpa ulkoa vaaleanpunaisen sohvan sisälle ja pyörittelin vähän muitakin huonekaluja ja tälläistä jälkeä siitä sitten tuli:









                                        Nautitaan vielä kesän viimeisistä helteistä :)!
                                                            Terkuin, Riikka