30.10.2009

Pikapostaus ennen pyhien viettoa...

Mukavia pyhiä kaikille!

Rentoudutaan ja vietetään leppoisa vapaapäivä "nauttien" kirpakoista syysilmoista:)...Talvi tulee siitä ei pääse mihinkään.Tähän täytyy kyllä kertoa yksi "paljastus"; vihaan kylmää ja talvea.Liukasta ja koleaa...Yök...En kylläkään haluaisi missään tulikuumassa elää,mutta sellainen keski-Euroopan leuto ilmasto sopisi mainiosti=)!
Kirppari51 on kiinni poikkeuksellisesti nämä pyhät,joten vasta viikon päästä olen siellä taas myymässä...ja ensiviikolla INFOA SisustajanTaivaan MARKKINAT uusinnasta,joka pidetäänkin kovan kysynnän vuoksi jo JOULUKUUSSA =)!

Terkuin,
Riikka

29.10.2009

Ihanaa kun on toimiva kamera taas...

Innolla olen täällä räpsinyt kuvia.Vähän on vielä uuden kameran asetukset hakusessa,mutta kovasti harjoittelen ja yritän.Osasin jopa laittaa salaman pois päältä,jota aikaisemmin en millään osannut tehdä(tieteen ihmelapsi)=)...Erehdyksen ja onnistumisen myötä,ehkäpä tästä joskus jotakin vielä tulee!?


Tässä antiikkikruuunu,jonka Riitan kätköistä ostin.Oikeasti siinä on kaksi seinälampettia,jotka on kekseliäästi yhdistetty,joten jos tähän kyllästyy katossa, voi langat irroittaa ja laittaa seinälle,fiksua:)...Pia Sisustajantaivaasta kävi taas tässä päivänä eräänä täällä kuvailemassa ja tämän hurmaavan kranssin oli PAKKO jäädä Pian aarrekuormasta tähän:)! On jotenkin niin herkkä ja suloinen.
Ajattelin ostaa toisenkin ja laittaa ne JOULUpöytään kera kynttilöiden.Meille on tänä jouluna tulossa aika vaalea joulu,vain ripaus punaista,muuten hopeaa ja valkoista(<-yllätys=))...
Aurinkoista torstaita kaikille,
terkuin
Riikka

27.10.2009

1800-luvun kaunokainen ja muutakin ihanaa...

Kuten jo aikaisemmassa postauksessani kerroinkin,olen tehnyt löytöjä:)!
Tämä upea tuoli on yksi niistä.Ihana helmenharmaa maali ja upea muoto.Vain koristeeksi,tällä eivät lapset keiku=)...
Tuolin takana pilkistää toinen ihanuus...


...kulmakaappi,jonka levottoman maalipinnan heti valkaisin!Huoh,ihana!Olen pitkään etsinyt sitä oikeaa ja tässä se nyt on!!Keittiön lautaskaappikin sai samalla valkoista yllensä:Mukavaa alkuviikkoa kaikille ja sydämellinen kiitos taas ihanista viesteistänne!!!
Terkuin,
Riikka