30.10.2009

Pikapostaus ennen pyhien viettoa...

Mukavia pyhiä kaikille!

Rentoudutaan ja vietetään leppoisa vapaapäivä "nauttien" kirpakoista syysilmoista:)...Talvi tulee siitä ei pääse mihinkään.Tähän täytyy kyllä kertoa yksi "paljastus"; vihaan kylmää ja talvea.Liukasta ja koleaa...Yök...En kylläkään haluaisi missään tulikuumassa elää,mutta sellainen keski-Euroopan leuto ilmasto sopisi mainiosti=)!
Kirppari51 on kiinni poikkeuksellisesti nämä pyhät,joten vasta viikon päästä olen siellä taas myymässä...ja ensiviikolla INFOA SisustajanTaivaan MARKKINAT uusinnasta,joka pidetäänkin kovan kysynnän vuoksi jo JOULUKUUSSA =)!

Terkuin,
Riikka

7 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Ihanaa pyhää sinne teille!

Niina K kirjoitti...

Täällä toinen jolle sopisi vallan mainiosti ikuinen kesieurooppalainen sää. Onhan se lumi kaunista mutta inhoan kylmää ja pimeää. Niin ja rauhallista pyhää =)

Riitta / Wanilla kirjoitti...

Kiitos visiitistäsi blogissani
sekä tapahtumassamme.
Huomasin, että olette myöskin järjestäneet/järjestämässä vastaavaa, kiva. Yritän päästä paikalle:)
Terkuin,
Riitta

Siru kirjoitti...

Voi miten ihania kuvia ja juttuja täältä löytyikään! Taitaakin vierähtää tovi lueskellessa :)

Ihanaa viikonalkua!

SeriL kirjoitti...

Hei Riikka! Kiitos blogivierailustasi... Listasin sinut omaani. Olen tainnut käydä kanssasi joskus kauppaa eräästä lipastosta, jonka mieheni haki teiltä... Ihania kuvia, tulen vierailemaan täällä kyllä usein :D

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kauniita kuvia ja sinulla on kaunis koti. Hyvällä maulla sisustettu. Vaikka et kylmiä ilmoja rakastakaan, toivotan sinulle silti mukavaa talven odotusta.
:)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos uskalluksesta ensimmäiseksi lukijaksi! Olen tosi iloinen ja se merkitsee, että muistan sinuakin pienellä lahjalla tässä parin viikon sisällä.
:)