5.7.2011

PIHAKIRPPIS MEILLÄ LA 9.7. klo 10-17(KATSO UUSIMMAT KUVAT!!)

KAIKKI LÄHTEE; 

TERVETULOA penkomaan!Kysy rohkeasti jos jotain et näe ulkona,myyn oikeasti kaiken =)=)!!!


Tämäkin vanha kulmakaappi myytävänä,kuten myös toinen vanhoista sivustavedettävistä sohvista!Kaksi muutakin vanhaa sohvaa,sekä tuoleja pöytiä,peilejä,lipastoja...Tämäkin sohva tuoleineen myytävänä,kuten myös ikivanha pikkuinen vitriini taustalla!


Peililipasto (pohjamaalissa,maalaa mieleiseksi tai pidä tälläisenä kuten minä :))


Vanha ihana ISO ikkuna myös myynnissä =)!Tätä on kyselty,nyt se menee...


PIHAKIRPPIS! La 9.7. klo 10-17

ANTIIKKIA, HUONEKALUJA, SISUSTUSTAVARAA, TILPEHÖÖRIÄ!  SYDÄMELLISESTI TERVETULOA<3 !!
 Hangontietä Kirkkonummen jälkeen,toisesta Kelan tienhaarasta oikealle(juuri ennen pickalan ABCtä) n.2,2km ja vasemmalle Sjundbyn risteyksestä( n.500 m) Niittykyläntie 373, Siuntio.(Kyltit opastamassa 51seltä!)
Meille on kyllä helppo löytää,reilun parin minuutin poikkeaminen isolta hangontieltä.Pysäköidä voi tien sivuun,mutta toivottavaa olisi,ettei vastapäisiä naapureja mottiin laittaen :)...
Mukana kuvioissa ovat ainakin SisustajanTaivaan Pia,Naapurin kartanon AntiikkiSari ja mun romppeet=)!Todella PALJON on tavaraa ja huonekaluja tulossa!
Minä tyhjennän nyt tosissani tätä taloa antiikista ja vanhoista tavaroista,koska Y L L Ä T Y S, tyyli muuttuu,joten suosittelen,kannattaa tulla penkomaan(ison auton kera)!Varsinkin jos tarvitset huonekaluja!!!Nyt lähtee esim salin antiikkituolit ja pöytä sohvineen,kristallikruunuja,peilejä,lipastoja ymym.Eli todellakin isolla kädellä tavaraa myydään,hui mitäköhän tästäkin hulluudesta taas tulee...=)?

Sadetta ovat lauantaiksi meille povanneet(mutta lämmintä),se ei haittaa,koska olemme meidän takaterassilla joka on osaksi katettu.Minun tavarat eivät sinne varmasti kaikki edes mahdu,joten jos oikein sataa,niin osa jätetään tänne sisään,josta niitä voi käydä katsomassa... 
Nähdään lauantaina:)!! Kirppisterkuin,
Riikka