3.10.2008

Paljon on tapahtunut...

...niin itselleni,että täällä kotona :)!
Pari viikkoa sitten lupasin myöhemmin kertoa asian joka silloin oli h u i p p u s a l a i n e n =).Nyt on aika kertoa syy tähän salailuun. Menimme HerraPeen kanssa naimisiin taas.Juu luit oikein
t a a s =).

Jokunen vuosi sitten tiemme erkanivat 11 avioliittovuoden jälkeen,tai siis ainakin näin kuvittelimme,mutta joku(ehkä korkempi taho tms) päätti: ehei ette te toisistanne eroon pääse!

Yritimme olla erossa toisistamme ja jonkun ajan kuluttua luovutimme!Päätimme,että jos ei kerta pystytä erikseen asumaan,niin asutaan sitten yhdessä ja perheenä taas!

Nyt sitten salaa(melkein) kaikilta kävimme minun syntymäpäiväjuhla päivänä(jonne oli ihmiset kutsuttu juhlimaan vain synttäreitä tietenkin:))uudestaan vihillä!
Toimitus oli maistraatissa tällä kertaa koruttomampi ja, onneksi, lyhyempi kuin vuosia sitten nuorena tyttönä kirkossa,mutta NAIMISISSA nyt ollaan ja sillä hyvä=)!

Juhlat olivat ratkiriemukkaat vaikkakaan kaikki ketkä olisin paikalle halunnut eivät päässeet.Ilo oli kuitenkin ylimmillään ja yllätys monelle melkoinen juhlan yllätyskäänteestä=)!Tästä pääsenkin sitten kotona tapahtuneeseen muutokseen.Juhlien jälkeisenä aamuna tuli tekemisen puute,eihän sitä voi reporankana maata(kuten yleensä:))...Joten mitä tekee tämä pariskunta?No tietenkin alkaa maalaamaan alakerran puulattioita valkoiseksi=)!Ja tulipa muuten ihanat!


Täällä sitten kuljettiin polkuja pitkin kaappien ja lipastojen välissä muutaman päivän,kun lähes kaikki olohuoneen kalusteet tönöttivät keittiössä.Yläkertaan kuljettiin n 50 senttisestä raosta ja muutenkin elo oli hetken aika eksoottista.
Pahinta kaikessa kuitenkin oli tietokonettomuus,kun kone vietiin yläkertaan ja langaton yhteys ei toiminutkaan!!!

Nyt kaikki tämä on onneksi takanapäin ja netti toimii sekä lattiat loistaa valkeuttaan=)!Ihanaa!