1.12.2010

Joulumarkkinat lähestyy...6.12...Otin paljon kuvia myytäviksi tulevista tavaroista/huonekaluista ja mitä tekeekään kameran muistikortti ja tämä masiina...ARG,ilmoittaa,ettei ole kuvia,alusta muistikortti...Voi venäjä,että on ärsyttävää kun ei osaa!!!Tarttis varmaan mennä jonnekin kursseille opettelemaan,edes perusasiat:)?
 Tässä on viimeiset parikuukautta ollut muutenkin opettelua tähän uuteen koneeseen.Sain nimittäin Macin synttärilahjaksi HerraPeeltä<3.
Hieno kone, ihanan nopea ym,mutta kun käyttöjärjestelmä on niin erilainen mihin on tottunut, niin on kovasti harjoittelemista...

...Eli kuvia ei siis nyt ole,muuta kuin tämä yksi,jossa näkyy taustalla SIVUPÖYTÄ jonka olen tuomassa markkinoille myytiin!Puolipyöreä pöytäkin tulee,jos kiinnostusta siihen löytyy?

Muuten ihan samaan tyyliin kuin ennenkin tavaraa tulossa myyntiin! Sisustusrompetta :),
uutta vanhaa,iso vanerinen nukkekoti(josta "pienellä pintaremontilla" saa vaikka äiskä itselleen lelun:)), lamppuja, tekstiilejä, muutamat pikkupöydät, tuolit, hyllyt, vanha koristeellinen komuutti, parit vanhat matkalaukut, ja ehkä(jos saan autoon mahtumaan)iso valkoinen lautashyllykaappi.Ym. mitä tässä nyt vielä mukaan keksin ja saan autoon mahtumaan,mutta paljon on taas tulossa kuten ennenkin:)!


Siispä TERVETULOA SisustajanTaivaan perinteisille JOULUMARKKINOILLE!
Itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 11.00-16.00
Saarnimäenkuja 6 A
02760 ESPOO
Espoonkeskustasta n 1 km.

Luvassa kaikkea ihanaa,uutta vanhaa,sisustustavaroita,käsitöitä,kukkia,kirppiskamaa,vanhoja huonekaluja ym ym.

Ps 1.muistathan,että meille kirppismyyjille kelpaa ainoastaan käteinen:)...
Ps 2.lisää infoa SISUSTAJANTAIVAAN sivuilta ja Pian blogista Sisustajantaivaassa!


Ihanin joulun odotuksin,

Riikka