5.8.2010

Apua,kuvat ja tekstit eivät näy???Missä syy?

Nyt tarvii jelppiä tämän bloggerin kanssa,apua!Osaako kukaan kertoa miksi nämä kuvat ei näy,muutoin kuin lisätietojen alla???Onko muille käynyt samoin kun olette vaihtaneet uudempaan bloggeri versioon?
T,Riikka

Ps,tämä postaus näköjään näkyikin,edellinen ei????

KIITOS,asia kunnossa taas!!

Musta arkku ja vähän harmaatakin taas...

Tein viikko sitten upean löydön kirppis51ltä.Arkku,vanha,kulahtanut ja ah niin musta:)!
Ihme ja kumma tämä musta/harmaa/ruskea on edelleen säilynyt täällä?Yleensä kestän tummuutta vain hetken ja sitten raapin äkkiä pois ja siirryn siihen tuttuun ja turvalliseen valkoiseen.Nyt vain yltyy?Lisää tummaa tulee kokoajan.No näillä mennään  ja tänään tätä,huomennahan voi olla jo jotain ihan muuta:)!

Vaihdoin vähän järjestystä taas alakerrassa.Olohuone ja sali vaihtoivat paikkaa.Tauluja ja peilejäkin sain seinälle ripustettua,tyhjä seinä odottaa ensiviikolla tulevaa PB homen jättikelloa SisustajanTaivaasta.


Ihanaa alkanutta elokuuta kaikille,ja onpa kiva palata arkeen:)!Vielä viikon reissu (miehen kanssa autolla) Ruotsi/Tanska ehkä Saksa tulossa viikonloppuna.En malta odottaa mitä ihanuuksia sieltä antiikkikirppareilta löydän,mutta niistä lisää myöhemmin:)...

Terkuin,Riikka
Ps.toivottavasti nämä kuvat eivät ole nyt ihan miten sattuu täällä,kun en näköjään vielä osaa käyttää tätä uudistettua "kuvaohjelmaa"...