25.4.2010

Nyt on aika...

Esitellä tuleva tyylini:)!

Koti tyhjenee kovaa vauhtia ja uudet kalusteet on nyt tilattu!
Nordalilta on tulossa tämä kulutettu MUSTA vitriini(sorry huono kuva,se on kataloogista napattu,eikä kaappi kapene tuollatavoin ylöspäin vaan on tasainen kokomatkalta:) ).

Sekä nahkainen valkoinen lepakkotuoli!Näitä muuten voi tilata SisustajanTaivaasta:).Pia otti muutaman kappaleen myös myyntiin verkkokauppaan ja liikkeeseen!


Saattaa olla,että tilaan myös hopeanvärisen tarjotinpöydän olkkariin.Siitä en ollut aivan satavarma,joten aikaisemmista vahingoista viisastuneena mietin hetken ja katson sitten!

Huutiksesta huusin lehmäntaljan(mustavalkoisen)joka varmasti on jo huomenna perillä.Kuten huomaatte tyyli muuttuu perusteellisesti:)...Jotain vanhaakin tietysti tänne jää,mutta vähän selkeytän ja lisään aika reippaalla kädellä mustaa.Eri asia viihdynkö,mutta tuleepahan kokeiltua ja musta on helppo valkaista jos siltä tuntuu!

Uusi lamppukin on jo katossa.Sellainen roikkuva helmiäisvalaisin.Kuvia tulee kunhan saan uudet kalusteet paikoilleen ja paikat järjestykseen.Uusista valkoisista nahkasohvistakin(moderneista) haaveilen,mutta hiljaa hyvä tulee,ettei täällä saada ihan shokkia liian radikaaleista muutoksista=)...Totuttelen tähän uuteen tyyliin varoen ja katson viihdytäänkö.Yksi asia on kuitenkin aivan varma:siivous helpottuu pelkistämisen ja romppeiden hävittämisen myötä,ihanaa!!!

Kiitos taas kommenteistanne.Niitä on aina niin kiva lukea:)!

Terkuin,Riikka