1.8.2008

Sekalaista sorttia kuvia...

Herkkä madonna,joka löytyi Tammisaaren kierrokselta(ja hei oikeesti vitosella=)))):
Kukkakello Wanilla Rosen kirpparilta,
kuten myös tämä kukallinen tikkipäällinen tyynyliinoineen,joka pääsi ektorpin päälle.
Terassilla rokokoopeili,joka menee nyt myyntiin...

Tätä pesukomuutin myymistä vielä harkitsen,mutta ehkä:)...


Vanhoja kuvia sukulaisista ja "kellohullun" pari kaunista kelloa...(Hulluus mennyt siihen pisteeseen,että niiden ei tarvitse edes välttämättä toimia=))!
Ja lopuksi kukka,jonka nimeä en taaskaan muista...=)

31.7.2008

Fiskarsin torimummoTänään olen sitten kaivanut myytäviä tavaroita esiin.
Kova homma...

Näitä pölyisiä romppeita kantaessa ja putsatessa on muutaman kerran tullut mieleen,että hulluus se on kai tämäkin!?
Kerätä,vaikkakin ihanuuksia,mutta jos joka paikka pursuaa liitoksistaan ja ihanuudet pölyttyvät kaappien syvyyksissä odottamassa esillepääsyä niin ei se ehkä ole tervettä=)?!

No tokkopa koskaan tästä taudista paranee,joten sopeudutaan ja välillä ainakin yritetään luopua jostain...

Tässä pieni otos myytäväksi menevistä tavaroista:
Miehenkuvatus

Miehenkuvatus!
Enkä nyt puhu HerraPeestä vaan tästä herrasmiehestä joka bongattiin Tammisaarelaisesta sisustusliikkeestä ja joka muutti meille :).
Rakkautta ensi silmäyksellä,huoh...Jotkut asiat vain on pakko raahaa kotiin ja tämä oli yksi niistä!Kivat kiharat hiukset ja vähänkuin kirveellä veistetty naamataulu,täydellistä,vapise HerraPee...=)


Kaveriksi miehelle löytyi kukka,jonkanimeäenmuista ja jonka tapan varmasti alta aikayksikön, Inkoosta kukkakaupasta, jonkanimeäenmuista ja joka oli tehty aivan ihanaan kivinavettaan!

Suosittelen ,jos sielläpäin kuljette,kannattaa tutustua!
Todella miellyttävä myyjä ja kaikkea muutakin ihanaa kuin kukkia...29.7.2008

The sohva=)Laitoinpa kuvia "helmestäni" 1800-luvun loppupuolen puusohvasta.Minusta niiiin ihana!
Eikö vain?Kuvat kertovat paremmin kuin sanat...:)

Ahdistus

Nyt se alkoi...Ahdistus,
iso ahdistus tavarasta ja siitä,että siivoaminen on näiden tavaroiden myötä erittäin hankalaa!Varsinkin kun kyseinen henkilö ei todellakaan ole siivousihmisiä,vaan elämäntapani on hyvinkin boheemi -ja huom. meillä on lähes kaikki valkoista,huh.No onneksi kameran salamavalo kirkastaa kivasti valkoiset pinnat kuviin=)))....

Niistä muista sotkuista ja kasoista joita kuvissa voi pilkahtaa(vahingossa:))teidän kannattaa ystävällisesti sulkea silmänne kiitos...=)

Nyt asiaan taas:
Tämä sama olo oli viime keväänä myös,sillä seurauksella,että pidinkin monta viikkoa kirpparipöytää ja huutonetti lauloi...:)
Oli ihanaa kun tilaa tuli taloon ja pääsi vanhoista "romuista" eroon!
Niitä uusia ihanuuksia mitä raahasin takaisinpäin kirpparilta ja huusin huutiksesta ei tietenkään lasketa,koska nehän eivät vieneet tilaa ollenkaan, ehei=)...

Nyt sitten ovat nämä viimekevään ihanat uudet jutut jotenkin oudosti lisääntyneet täällä(jokin outo otollinen maaperä tai jotain muuta mitä ei ymmärrä;))ja niistä on p a k k o päästä eroon!!!
Siispä ystäväni Sari antoi eilen kuningasidean: mentäisiinkö viikonloppuna Fiskarsin torille kaupantädiksi myymään kaikki tarpeeton tavara!!!

Tästä loistavasta ideasta villiintyneenä pengoin illalla kaappeja ja oikeasti puoli pakua olisi jo täynnä...


HerraPeekin innostui niin asiasta(siis hän joka haluaisi asua askeesissa pelkän sohvan ja sängyn kanssa ja joka on pakotettu asumaan nyt täällä kaiken tämän roinan keskellä,raukka:),että olisi samoilla tulilla kantanut puolet huonekaluista ja k a i k k i kipotjakannut autoon=)...Piti toppuutella,ettei totaalinen kato käy ja iskin miehelle kylmän olutpullon kouraan(hyvä konsti meillä -kaikkeen;)) niin HerraPeekin rauhoittui ja minä pääsin miettimään lisää myytäviä tavaroita!

Kaikkea kivaa myytävää löytyikin ja nyt en jaksaisi millään odottaa viikonlopun reissua!Toivottavasti saamme toripaikan,tänään se selviää...Jos emme saa niin laitan kyllä varmasti pihakirppiksen pystyyn=)!Siinä kyllä olisi sellainen uhka,että HerraPee saisi toteuttaa omia mielitekojaan ja varmasti myisi kaiken mitä minä en kerkeisi pelastaa=)...Vaarallista!

28.7.2008

Otoksia keittiöstä...

Tässä muutamia kuvia keittiöstä.Olkaatten hyvä:


Rakastan kristallikruunuja,en vain millään jaksa rakastaa niiden puhdistamista=)...Lautasia vinot pinot,koko komppanialle siis...


Meillä tässäkin lautashyllyssä on muuta kuin lautasia:)


HerraPee sanoisi näistä kuvista:kuppia ja lautasta,kippoa ja kannua.(Niitä on kuulemma joka paikassa)=) Heh,tietäisipä vaan kuinka paljon niitä todellisuudessa on...


Hups, tulipa tänne myös ihana kustavilainen peilinikin.No se ei kuitenkaan ole keittiössä...=)