20.8.2009

Uutta vanhaa...

Kesä on ollut niin kiireinen,etten ole kerennyt/jaksanut keskittyä yhtään huonekaluihin saati sisustamiseen yleensä.Totaalinen sisustus ähky=).
Kuitenkin sentään jotain uutta on ilmaantunut!Kesän alussa löysin huutiksesta tämän lautashyllykaapin,joka kaipaa maalia (edelleen)...
Kuvissa näkyy myös roskis löytöni kotitien varrelta(jarrut pohjaan ja peruutus roskiksille kun sen näin=))) vanha konttorituoli!Se on matkalla pojan huoneeseen yläkertaan,kunhan vain jaksaisin sitä pikkuisen fiksailla...Billnäsin antiikkimarkkinoilta on puolestaan tämä aarre!Näitä oli 2 samanlaista(etu-ja taka rekisterikilpi),toinen meni Pian aarrevarastoon ja toinen meidän keittiötä koristamaan.


Kiitoksia taas ihanista kommenteistanne:).Minustakin on kiva olla taas täällä!!
Terkuin,
Riikka

19.8.2009

Täällä taas...


...ja paluuta kotiin,arkeen ja tänne blogimaailmaankin on tiedossa!


Kesä on kohta takana,mutta onneksi vielä saadaan nauttia auringosta (noh ainakin tänään,eilen satoikin vettä sitten niin syysmäisesti kuin olla saattaa:) )!
Lauantaina tulin Espanjasta ja edellisestä vahingosta viisastuneena jopa muistin ottaa kamerani mukaan:)!

Tässä pari kuvaa kauniista kirkonseinästä,jota upea kuva Madonnasta koristi:Auringonvalon kunniaksi otin tänään muutamia kuvia "kammarista":Peilin kautta kuvattuna:


Meidän naapurin kesäkirppikseltä löysin tälläiset vanhat puiset kaunokaiset(muutakin kivaa sieltä bongasin,niistä myöhemmin lisää...) :
Oikein ihanaa alkanutta syksyä kaikille,
Terkuin Riikka