21.11.2009

Surua ja murheita...

Blogin päivitys ja muutenkin "koneilu" on ollut tässä lähipäivät aika vähillä,kun aikani on kulunut(madellut) sairaalassa.

Kovasti taas pelästytti,mutta nyt ollaan jo onneksi paremmalla puolella!
Maanantaina tyttärelläni alkoi kova kuume,jonka sain illaksi kuitenkin laskemaan.Seuraavana päivänä tyttö oli kuumeeton,mutta kovin vetämätön.Keskiviikko aamu kun koitti ja edelleen vointi sama,oli pakko lähteä päivystykseen jossa kokeista ja kuvista selvisi keuhkokuume crp;n ollessa reilut 370!No sillä tiellähän ollaan edelleen...
Possunuhaa ei onneksi ollut,tyttö olikin saanut riskiryhmään kuuluvana rokotuksen jo viikkoa aikaisemmin,mutta jännitin sitä noiden kahden nuoremman vuoksi!
Nyt vointi on hyvä,antibiootit purevat hyvin,joten monen päivän sairaan lapsen hoitamisen jälkeen otin vähän vapaata isän istuessa vuorostaan sairaalassa ja olin aamun kirpparilla myymässä(kun pöytä on nyt siellä vakituisesti) .Teki kyllä hyvää saada päätä vähän tuuletettua kovan huolen ja jännittämisen jälkeen! Suorastaan terapiakirppis:)...

Nyt ei ole mitään uusia kuvia,joten nappasin koneelta tälläisen rauhallisen kynttilä kuvan jonka myötä toivotan kaikille rauhaisaa lauantai-iltaa ja pysykää terveenä!!


Terkuin,
Riikka