6.5.2010

Musta ja ruskea...

...uudet värit täällä:)!

Jännä juttu näin pitkän valkoisen kauden jälkeen.
Silmää miellyttää nyt tummat värit,jopa ruskea jota olen yleensä kiertänyt kaukaa tai toisaalta nähnyt millainen tumma huonekalu olisi valkoisena:).Nyt olen jopa etsinyt ruskeita asioita...

Tässä uusi sivupöytäni ruskean hirsiseinän "jämän" edessä.Alkuun meidän piti levyttää tai ainakin maalata seinänpätkä valkoiseksi,mutta nyt kun sitä katselen on mielestäni aika kiva.Nuo numerot,jotka ovat vanhoja peruja talon paikan vaihdosta,ovat ihanat:)!

Pitikö näistä isoista kaapeista ja romanttisuudesta päästä eroon,pitikö,no piti piti,mutta...!Tiedän,olen toivoton tapaus,enkä taida muuksi muuttua:)!
No mitäpä tähän muuta kuin,ihana klaffi,oli pakko ostaa kun vastaan tuli.Niin ja ultramoderni kuten uusien huonekalujeni piti olla,eiks jee?=)


Ihanaa päivän jatkoa kaikille!
Terkuin,
Riikka

5.5.2010

MARKKINAT ensi viikolla,TERVETULOA KAIKKI!

Pientä jännitystä ilmassa,minkälaiset ilmat ovat helatorstaina SisustajanTaivaan markkina päivänä?
Aikaisemmin on meillä kaynyt tuuri ilmojen suhteen,välillä on ollut tuulista ja koleaa,mutta kertaakaan ei ole satanut:)!Katsellaan miten käy nyt...

Olen taas rankalla kädellä käynyt läpi huushollia ja P A L J O N on tavaraa tulossa myyntiin!Tähän kuvasin yhden pienenpienen otoksen ihanuuksista mitä tarjolla on.
Tulossa on esim: Monta kristallivalaisinta/kruunua, valaisimia, vakre hjem pari vuosikertaa kappaleittain, kynttilän jalkoja, lasikupuja ,vanhoja valokuvia, tauluja, liinavaatteita, posliinia, parit upeat sarvet, ym ym...
Huonekaluista esim: Tuoleja, pikkusenkki, vaateteline, puolipyöreä pöytä ym...
Jos olet tulossa markkinoille ja jokin huonekaluistani mitä en tässä mainitse kiinnostaa,ota yhteyttä niin katsellaan saanko mahtumaan kuormaan mukaan!Isompia en voi automaattisesti ottaa autoon kun ei kertakaikkisesti mahdu:)!Laitan lisää kuvia heti viikonlopun jälkeen kunhan saan lastattua kirppis51ltä autoon muut myytävät tavarani,mutta kuten kerroin luvassa on paljon ja kaikkea:)!
Markkina odotuksin,
Riikka