12.3.2009

Vihdoin...

...sain kamerani "takavarikosta" ja pääsinpä heti näpsimään kuvia uusista löydöistäni:)...

Kävin tänään kuun "pakollisella" kampaaja käynnillä Pialla ja kas yllätys, sieltä vaan EI VOI lähteä ostamatta mitään=)!
Raahasin autollisen kasveja,muutamat kipot,uurnat,koukut, tusinan valkoisia "rimpsu"istuinpäällisiä ja tämän ihanuuden:
Puinen "päivännäyttäjä",eikö olekin hurmaava.Ihastuin aivan ensisilmäyksellä=)!Siinä on pienessä puu/metallikehikossa nuo numerokuutiot ja kuukausipalikat.Sitten vain niitä kääntelemään päivien mukana...Ihana!
Hih,ENNEN...
JÄLKEEN????
Ei vaan,tässä on hyvä esimerkki minun v i h e r p e u k a l o s t a (joka siis on oikeasti varmaankin amputoitu tai jotain=)).Viime syksynä ostin Kirkkonummelta tuon Oliivin ja voi voi, kiitos "peukalon" siitä irtosi kaikki mitä vain irrota voi =)...Nyt kyllä elättelen toiveita,että tottakai siihen kasvaa kaikki kauniit lehdet takaisin ihan heti kun kevät tulee=)??No ei ehkä,mutta toivossa on hyvä elää ja VARMUUDEKSI ostin Pialta uuden!
Jännitetään yhdessä miten sen käy.Mahdollisesti perustan jatkossa muumioituneiden oliivipuiden turvapaikan=)...


Ai niin,unohtui ihan esitellä mummonsenkkini,joka odottaa ilmeisen vaaleaa käsittelyä,tai uuttakotia?,en ole "päättänyt" vielä onko se kiva tuossa vai ei (ja muualle ei mahdu) :)!

Leppoisaa torstaita kaikille!
Terkuin,
Riikka

11.3.2009

Koukeroista...

...kuten elämäkin joskus!

Välillä tuntuu ettei mikään mene putkeen,niin juuri nyt olo on sellainen!Lapset olivat kipeinä ja juuri kun he paranivat tauti tarttui minuun...
Enpä ole saanut tännekään laitettua mitään:(,kun osaksi,en ole jaksanut ja osaksi siksi,että HerraPee on "takavarikoinut"(tai ainakin siltä se tuntuu:))kamerani!Meillähän on tietenkin kaksi digikameraa ja olen itse halunnut pitää sen vanhan(helpompi käyttää,no tai ei ainakaan tarvitse opetella mitään uutta=) ),ja eiköhän HerraPee sitten viikko takaperin vienyt MINUN kamerani työmaalle ja siellä se on ja pysyy,huoh...Monta kertaa olen sitä pyytänyt,mutta aina unohtuu,että on ärsyttävää!!!
No katsellaan,josko vaikka tänään kamera palautuisi tänne ja pääsisin kuvailemaan.Täällä onkin taas kaikkea uutta ja uudistettua jota olisi ihan kiva teillekin esitellä:)...
Nyt pahinpaan tuskaan muutama vanhempi kuva "koukeroista"!


"Ikkunaristikon" koukeroita:


Uusi koukeroinen valaisin kirpparilta:):

Ja lopuksi Jeannen ristin kauniit koukerot Madonna kuvineen...
(On muuten luonnossa aivan mielettömän kaunis!)


Oikein mukavaa Keskiviikko iltaa kaikille,
Terkuin,Riikka