11.5.2012

Lisää myytävää markkinoille,Jeanne d'Arc LivingTuon huomenna tämänkin valkoisen Jeanne d'Arc Livingin vaaterekin myyntiin (ovh n 150e) nyt 65e! On kyllä tosi kaunis,mutta uuteen selkeämpään makuuni vähän liian koukeroinen:).
Ihana valkoinen Jeannen kappakin lähtee,sekä esim tyynyjä House doctorilta...Eli kaikkea ihanaa on tarjolla:)!Kannattaa todellakin pistäytyä jos valkoinen ja maalaisromantiikka kiinnostaa...
Yhteystiedot Pian markkinoille löydät edellisestä postauksestani!

Kuva Jeanne d'Arc Living
                                                               Sateisin markkinaterkuin,
                                                                               Riikka

Ps,meille kirppismyyjille kelpaa vain käteinen ja yritäthän varata vähän pienempääkin rahaa mukaan,ettei olla taas ihan pulassa vaihtorahojen kanssa =)...

10.5.2012

Perinteiset kevätmarkkinat lauantaina Espoossa!


 BY PIA´S (entinen SisustajanTaivas) markkinat Espoon Lifestyle-Puodilla 12.5. klo 10-14. Os. 
Saarnimäenkuja 6 a, 02760 Espoo. n 1 km Espoon Keskustasta. 


Lupasin kuvia markkinoille tulevista tavaroista ja tässä muutamia!Päivä on ollut pimeä ja kuvien ottaminen on vähän niin ja näin,joten pari(huonolaatuista) kuvaa on vanhoja,jotka nappasin koneeltani.


Näitä metallilyhtyjä tulossa parikin kappaletta:)!Meillä olleet yläkerrassa lamppuina ja olenkin viritellyt niihin k-raudasta ostamani johdot ja lampun "pidikkeet"...Johdot jää paikoilleen kattoon,joten tulevat myyntiin alkuperäistarkoituksessa lyhtyinä.Ovat kookkaat :)...Tässä joitakin vaatteita,huiveja,laukkuja.Vaatteet isoa kokoa (XL),sekä muutama tyttären M-kokoinen tunikakin löytyy...Iso peili on myös myytävänä:)! Kristallikruunu (ilman kupuja):


Päiväpeittoa,tyynyjä&päällisiä,verhoja, ja paljon tuolien rimpsupäällisiä(valkoisia,harmaita ym...)


Kenkiäkin löytyy koossa 41...


Sarilta on tulossa paljon ihania huonekaluja ja kaikkea ihanaa :)!Tässä valitettavasti vain kuva tuolista ja pöydästä:


Lisänä meiltä (joista ei nyt kuvia) on paljon arabian kulhoja, vanhoja kippoja ja kynttilänjalkoja ym ym...=)Kannattaa siis tulla penkomaan!
Sääsetä povaili sadekuuroja,mutta ei haittaa,siellä ollaan:)!
TERVETULOA Pialla nähdään!


Terkuin,Riikka


8.5.2012

Viivin terveiset ja KESÄterde...


Myöhästyneet terveiset sairaalasta:)!
Tietenkään (kun meistä on kyse) kaikki ei mennyt niinkuin piti... 

Maanantai-iltana kun mentiin sairaalaan sisään ja kaikki oli erittäin hyvin!Tyttö oli niiiin hyvässä kunnossa kuin ikinä,ei rohinoita ei limaisuutta,eli ihan paras kunto leikkausta ajatellen.
No seuraavan aamun nukutus ja kallovetolaitteen asennus sujui hyvin ja kun neito palasi salista oli näky näin aurinkoinen(eka kuva) :)!Ei puhettakaan kivusta tai muusta ikävästä...Onneksi!
Tarkoitushan oli,että pian asennuksen jälkeen aletaan painoja lisäämään ja ensimmäiset päivät menivätkin hyvin,monta kiloa saatiin painoja laitettua!Aurinkoinen ja todellakin ihan ääneen naurava tyttö oli vastassa aina kun ovesta huoneeseen astui.
Se lohdutti kovasti,koska olin myös jännittänyt kallovedon kivuliaisuutta!Ilmeisesti paine selkärangassa helpotti suuresti oloa ja kivuista ei ollut tietokaan:)!No painoja lisäiltiin torstai-iltaan asti ja hyvin meni kunnes tuli stoppi,eikä enää todellakaan naurattanut.Nopeasti painoja vähennettiin ja ajateltiin,että menee ohi!Mitä vielä,alkoi oksentaminen ja siitä seurasi erittäin paha limaisuus ja rohinat keuhkoissa,jonka seurauksena perjantaina keuhkokuume epäilys ja koko homma kaatui siihen :(! Samalla huomattiin vielä pissatulehdus,joka johtui ilmeisesti maanantain katetroinnista...Huoh!Niinpä kaikki verikokeet,toimenpiteet,nukuttamiset,laitteiden asentamiset,kallovedot, TURHAAN!
Leikkaus peruttiin ja kalloveto purettiin...Muutamat päivät vahvoilla antibiooteilla suoneen teki tehtävänsä ja sinä maanantaina kun leikkaus piti olla me tultiin kotiin!
Helpotus oli kyllä todella suuri sillä hetkellä,mutta nyt jännitetään elokuuta,silloin mennään uudelleen yrittämään...Kaikki vain muuttui siten,että kirurgit eivät Viivin kunnon takia voi kallovetoa yrittää ja leikkauskin muuttuu lyhyemmiksi versioiksi,koska eivät voi ottaa noin isoa riskiä enää!Siis ensin laitetaan tangot,mutta ei luuduteta ja jatkossa 3-6kkden välein suoristetaan osia selästä yhden ison kokonaisoperaation sijaan...Että näin mennään nyt ja pitkään jatkossakin...

Yhteenvetona täytyy kuitenkin sanoa,että kaikella on tarkoituksensa ja luulen,että nyt oli hyvä,että kävi juuri näin,koska minusta tuntuu ettei Viivi olisi kestänyt noin isoa leikkausta!
No mutta nyt on tyttö kotona iloisena ja yritämme nauttia kesästä ilman ajatustakaan,että syksyä on olemassakaan :)!


Ja nyt tuosta hienosta aasinsillasta :) KESÄisiin kuviin,jotka otimme Pian kanssa eilen meidän terassilla!Kuvasimme hänen By Pia´s pellavatunika mallistoa!Tämä vaaleanpunainen unelma on niin mun makuun...Ihana!
Terassia olen laitellut vähän kesäkuntoon.Maalasin valkoisen metallisohvan ja rokokoiset sohvan,sekä ruokapöydän mustalla (ylläri:)).Antoivat vähän ryhtiä tänne uloskin!
Ja tilasin Pialta paljon kukkia,joita nyt vielä täytyy siirrellä sisään ja ulos kylmien öiden mukaan,heh,kuinkahan kauan muistan...Olen vähän sairaan huono kukkien ja puutarhan kanssa...Kaikki kuolee,koska en tod muista edes kastella saati lannoittaa...
No pidemmittä puheitta tässä kuvia erittäin kuvauksellisesta Piasta (oon kade) ja meidän KESÄterdesta:
Ihanaa kesän odotusta ja sydämellinen kiitos kaikille tukijoille ja hengessä mukana olijoille tässä Viivin asiassa!Olette tärkeämpiä kuin ymmärrättekään!!!<3Ps. Tähän loppuun vielä muistutus: juu olen myös tulossa myymään ensi lauantaina Pian puodille espooseen:)!Laitan myytävistä kamppeista kuvia pian...Tulossa on lamppuja,kruunuja,sisustusrompetta ja myös vaatteita(tunikoita ym...) ja Sarilta paljon huonekaluja...