7.8.2008

Lisää maalia...

...VALKOISTA,kuten lähes kaikki täällä...Välillä ihan tylsyyteen asti!
Kylläpä mahtaa värien rakastajat kuolla ikävään meillä=)...

Ihailen itse muiden koteja ja värikylläisetkin ovat,jos ne on persoonallisesti ja rakkaudella tehty,todella kauniita.Itse en kuitenkaan pystyisi "värimeressä" asumaan!Ehkä se on sitä kun olen jo valmiiksi niin levoton ja räiskyvä tyyppi,että tarvitsen vaaleutta tasaamaan sitä...?

No tässäpä taas lisää valkoista:
Tänään ostamani pikkukaappi odottelee nyt maalin kuivumista keskellä olohuonetta(missä pirussa on se ihana sadan neliön verstas josta haaveilen???...HUHUU... HerraPee... saha ja vasara käteen,tahtoo oman verstaan...)!

Kaappi on nyt kerran maalattu ja huomenna katson mitä sille teen vielä,maalia lisää?,kulutusta?Nyt en vain malttanut olla laittamatta tälläistä väliaika ennen ja jälkeen kuvaa!=) Lopullinen kuva tulee kunhan on ihan valmis...Maalia,maalia...

Pari päivää sitten tein löydön Sarin kätköistä.Bongasin tämän aivan hurmaavan tuolin,joka tietenkin oli meille v ä ä r ä n v ä r i n e n.Siihen sitten illalla sutaisin maalin ja nyt aamulla vaihdoin päällisen ja kuluttelin pinnan.Siitä tuli IHANA!!! No päätelkää itse,tässä ennen ja jälkeen olkaa hyvä:)
6.8.2008

Jotain pientä vain...


Tämän niin syksyiseltä tuntuvan päivän piristykseksi...


Nonni!
Ja taas tämä minun rakas koneeni elää ihan omaa elämäänsä!Kuvat "siansaksaa"eli siis koodikielellä tai jotain omituista.Enkä pääse muokkaamaan niiden paikkoja ym...No toivottavasti ei nyt tule tänne postaukseen ihan omituisesti?!
Ja kaikki ohjeet ja komennot englanniksi???Muutenkin vielä harjoittelen tätä ja vaikeutui tuplasti,huoh:(!Onkohan muillakin englanniksi vaiko vain minulla?
Täytyypä ottaa yhteyttä tietokoneneroon Sariin,jospa antaisi taas järkeviä ohjeita aloittelijalle...=)

4.8.2008

Kirpparielämää...

Terveiset Fiskarsista.Lauantai oli tosi paahteinen ja nyt naamataulut punaisena on sitten hyvä ottaa sadetta vastaan...=)

Kauppa kävi ihan kivasti,mutta kun tuota tavaraa on niiiin paljon niin jäi vielä paljon kirpparillekin viemistä.Nyt tässä pähkäilen,että mihin?Lohjalle,vaiko espoon kirpparille?
Tänään teinkin pikavisiitin olarin kirpparilla ostomielessä.Kujakirppis on nyt laajentunut isoksi sellaiseksi ja yllätys sieltä löytyikin kaikkea kivaa...

Parit ihanat verhot,vaaleanpunaraitaiset marimekon kankaat ja suloiset valkoiset pitsireunusverhot.Sitten sieltä löysin kukan,ison puurunkoisen komistuksen ja kaikella 4llä eurolla, ja voi vitsi, hymy oli herkässä=))).Se oli löytö,kunhan vain saisin pidettyä hengissä!
Siihen kaivoin kaappien kätköistä räjähtäneen peltiämpärin ja vot keittiön nurkkaan tönöttämään!Tosin luulen,että se täytyy laittaa turvallisenpaan paikkaan Lunan hampailta...
Eikös olekin komia kukka:)?No joo siis ainakin vielä=)...