4.8.2008

Kirpparielämää...

Terveiset Fiskarsista.Lauantai oli tosi paahteinen ja nyt naamataulut punaisena on sitten hyvä ottaa sadetta vastaan...=)

Kauppa kävi ihan kivasti,mutta kun tuota tavaraa on niiiin paljon niin jäi vielä paljon kirpparillekin viemistä.Nyt tässä pähkäilen,että mihin?Lohjalle,vaiko espoon kirpparille?
Tänään teinkin pikavisiitin olarin kirpparilla ostomielessä.Kujakirppis on nyt laajentunut isoksi sellaiseksi ja yllätys sieltä löytyikin kaikkea kivaa...

Parit ihanat verhot,vaaleanpunaraitaiset marimekon kankaat ja suloiset valkoiset pitsireunusverhot.Sitten sieltä löysin kukan,ison puurunkoisen komistuksen ja kaikella 4llä eurolla, ja voi vitsi, hymy oli herkässä=))).Se oli löytö,kunhan vain saisin pidettyä hengissä!
Siihen kaivoin kaappien kätköistä räjähtäneen peltiämpärin ja vot keittiön nurkkaan tönöttämään!Tosin luulen,että se täytyy laittaa turvallisenpaan paikkaan Lunan hampailta...
Eikös olekin komia kukka:)?No joo siis ainakin vielä=)...4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Heippa =)

Mukavaa että kauppa kävi sinulla siellä kirpparilla.

Kaunis on kukkanen todella <3

Heidi

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Kiva aralia(?), hyvän kokoinen. Minä olen etevä kukkia tappamaan saapa nähdä kuinka kauan nuot äitiltäni vasta raahaamani hengissä säilyvät. Joskus takavuosina menestyivät minullakin mutta ei enään kun en muista hoitaa kuin ilmojen edellä.
Kiva että kauppa kävi.

Sirkka kirjoitti...

Taas ihania löytöjä...
minä voin tulla kukkaasi hoitamaan:)))

Sarppa kirjoitti...

Hieno löytö ja sinulla on kiva blogi ja haluankin palkita sinut eli kurkkaahan blogiini