28.9.2013

Kaikki on muuttunut...TERVETULOA...

...minun uuteen elämääni!


Hiljaisuus on päättynyt, vihdoin!
Niin paljon on tapahtunut viimeisen vuoden aikana, uusi työ, uusi koti, uusi mies...
Välillä asiat tulee päälle rytinällä ja nyt minulle on käynyt niin. Keväällä Viivi muutti pois kotoa Vihdin asumispalveluyksikön vastavalmistuneeseen pienryhmäkotiin ja siitä lähti muutosten aika!
Melkein parinkymmenen vuoden avioliitto oli tullut päätökseen ja muutin pois yhteisestä kodistamme. En kauas, ihanalle kartanoalueelle parin kilometrin päähän. Näin lapsilla koulut, kuljetukset ja muut säilyivät samana.
Töihinkin vihdoin menin 16vuoden omaishoitajana olemisen jälkeen. Otin haltuuni By Pia´s Pian kampaamon Sunassa Espoossa. Puolivuotta nyt "kampaamoelämää" takana ja ai, että tuntuu hyvältä!
Ihanaa, oma elämä, oma uusi koti ja oma uusi rakas!
Tuosta uudesta miehenpuolikkaasta kerron sitten myöhemmin lisää :), nyt keskityn tähän uuteen taloon ja esittelen sen teille!

Talo on vanha, kuten varmasti arvasittekin. Kaksikerroksinen pitsiruutuikkunallinen hirsitalo. Yläkerrassa asuu aivan mieletön sisustaja, nuorimies, josta varmasti kuulette lisää! Ja luulen,että myös näette kuvia hänen upeasta kodistaan... "Kahdenkerroksen väkeä"...
Neliöitä täällä meillä alakerrassa vähän toistasataa, eli riittävästi. No ainakin siivouksen kannalta, muistatte ehkä, että siivoaminen ei todellakaan ole mielipuuhaani...
Vanhan kodin huonekaluista tärkeimmät muutti mukanani. Palattiin taas "einiin" modernin sisustuksen pariin, jota jo jonkin aikaa olinkin "harrastanut". Tänne ei vain moderni sovi, Eamesin tuolit ainoastaan kelpuutin mukaan, muuten melkein kaikki on taas vanhaa ja lähes valkoista. Pieni ripaus pellavaa, mustaa, harmaata, eli värimaailma on säilynyt samana.

Pidemmittä puheitta: tervetuloa Vaaleaa Unelmaa-Riikan uuteen kotiin, olkaa hyvä:
Syksyisin terkuin,
Riikka