28.9.2010

Isot kiitokset...

...taas kerran  kaikille markkinoilla pistäytyjille!Ilma suosi ja oikein mukava oli tavata teitä monia blogien takaakin:)!Kiitos!!!

Meillä ollaan toista viikkoa oltu kipeenä, eikä tämä koneella olo ole ollut ensimmäisenä mielessä.Tänään lapset sitten vihdoin koulussa,joten aikaa riittää myös muuhunkin kuin hoitsuna olemiseen...

Meillä on taas muutoksia=),yllätys!
Talonpoikaisrokokootuolit lähti vintille säilöön ja valkoinen pöytä konttiin odottelemaan huutista.Tilalle sain synttärilahjaksi HerraPeeltä, toivomani rottinkituolit taljoineen:)!
Ovat ihanat!Ja suuret,joten varastosta hain huutokaupasta kesällä huutamani piiiitkän tammipöydän,jonka ympärille tuolit onneksi mahtuvat.Mitään muuta sitten huoneeseen ei mahtunutkaan,siispä lipasto ja puusohva oli laitettava muualle.Kaappikin vielä lähtee nurkasta,sekä saattaa olla,että myös klaffi joutunee muuttamaan paikkaa tai kotia...(Kuten moni muukin huonekalu täältä,seuraa huutista,pian lähtee)!!

Pöytäryhmä on niin hallitseva,ettei huoneessa oikein voi olla muuta.Varsinkin kun toivon sitä "ilmavuutta" ja avaruutta tänne kovasti.
Uusi valaisin pöydän päälle on hakusessa,se saisi olla aika iso ja näyttävä.Nykyinen kun on ihan liian pieni noin pitkään pöytään.
Pöydän ajattelin maalata valkoiseksi,kun on liian punertava ja ilme vähän keveneekin vaaleana.Tässä kuvia,ollos hyvä.
Mitä sinulle tulee mieleen,minkälainen valaisin tähän pöydän päälle??Itselläni vähän mietinnässä iso sylinterinmuotoinen lamppu (tummana),tai kaksi jonkinlaista pienempää riippuvaa?
Ihanaa syksyn jatkoa kaikille,
terkuin Riikka