15.11.2008

Keittiöstä...
Tarmonpuuskassa järjestelin vähän keittiön hyllyjä.Paljon tavaraa pois ja värimaailmaa yhtenäisemmäksi...

Vielä en ole joulua laittanut,mutta, kohta,kohta...


Verhotkin virittelin ruokailutilan ja keittiön välille,tuli tosi kivat,paitsi,että vaihdan ne heti kun tilaus saapuu tanskasta :)!

On se jännä juttu kun kaapit pursuaa kankaita ja verhoja,mutta kun tarvitsee jotain tiettyä,niin eipä sitä kaapeista löydy...Nyt piti tähän saada valkoiset, pellavaiset verhot,niin eipä löydy.Liian lyhyitä,tai kuten tuon jonka virittelin, niin liian läpinäkyvät...

No tilaus heti Pialle ja ei muuta kuin odotellaan niin siihen tulee Jeannelta valkoiset pellavaiset monogrammiverhot.Samanlaiset kun nyt olkkarissa tummanharmaana.Silloin kun ne tilasin,niin en raskinut valkoisiakin ottaa vaikka niitä mietin.

Mitä opimme tästä; valkoisia verhoja ei voi olla koskaan liikaa=)...Huutiksesta löysin tämmöisen ihanuuden ja heti tietenkin piti maalia näyttää!

Pöytälevyn jätin maalaamatta kun on jotenkin ihanan rosoinen ja rustiikki:).Jos vaikka jonkun tummemman antiikkivahan siihen vetäisi?
Mukavaa viikonloppua kaikille:)!
Terkuin, Riikka

12.11.2008

Täällä taas...Onpa ollut kiireinen ja sairauksien täyttämä syksy :(.
Kaunis ja sydämellinen kiitos kaikille jotka olette jaksaneet kannustaa ja käyneet kommentoimassa blogiani,vaikka hiljaista on ollut (minun puoleltani)!!!


Pikkuhiljaa yritän taas päästä normaalirytmiin kiinni ja aloitan sen nyt pikapostauksella...


Terkuin, Riikka