15.11.2008

Keittiöstä...
Tarmonpuuskassa järjestelin vähän keittiön hyllyjä.Paljon tavaraa pois ja värimaailmaa yhtenäisemmäksi...

Vielä en ole joulua laittanut,mutta, kohta,kohta...


Verhotkin virittelin ruokailutilan ja keittiön välille,tuli tosi kivat,paitsi,että vaihdan ne heti kun tilaus saapuu tanskasta :)!

On se jännä juttu kun kaapit pursuaa kankaita ja verhoja,mutta kun tarvitsee jotain tiettyä,niin eipä sitä kaapeista löydy...Nyt piti tähän saada valkoiset, pellavaiset verhot,niin eipä löydy.Liian lyhyitä,tai kuten tuon jonka virittelin, niin liian läpinäkyvät...

No tilaus heti Pialle ja ei muuta kuin odotellaan niin siihen tulee Jeannelta valkoiset pellavaiset monogrammiverhot.Samanlaiset kun nyt olkkarissa tummanharmaana.Silloin kun ne tilasin,niin en raskinut valkoisiakin ottaa vaikka niitä mietin.

Mitä opimme tästä; valkoisia verhoja ei voi olla koskaan liikaa=)...Huutiksesta löysin tämmöisen ihanuuden ja heti tietenkin piti maalia näyttää!

Pöytälevyn jätin maalaamatta kun on jotenkin ihanan rosoinen ja rustiikki:).Jos vaikka jonkun tummemman antiikkivahan siihen vetäisi?
Mukavaa viikonloppua kaikille:)!
Terkuin, Riikka

6 kommenttia:

titta kirjoitti...

Voi miten kaunista teillä onkaan. Tiedän tunteen, kun tietää mitä haluaa ja sitä ei millään kaapista löydy :) Pellavaiset verhot kyllä sopivat tuohon täydellisesti.

tinttarus kirjoitti...

Ihania asioita löysin hyllyjesi kätköistä.....
Hieno löytö Huutiksesta!
Iloa ja valoa harmaasta säästä(ainakin täällä on...)huolimatta!

SariW kirjoitti...

Ihanan kauniita kuvia : ) Teillä on tosi upean näköistä.

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Ihanaa! Kuten teillä näyttää aina olevan=o)
Minullakin sama ongelma kankaiden kanssa olisin jouluksi halunnut jotain pellavan väristä tai beigeä verhoiksi (viime ja toissavuotisiin Jyskin puna ruutu/raitaisiin ja/tai oikeasti vanhaan patjaraitaan sopivaa) ja arvaa vaan löytykö kaapista mitään sopivaa ja justain nyt ei voi kangaskauppaan mennä=o(
No kuisti sai (taas) uudet verhot, saa nähdä kuinka tuvan käy.
Vai Vuodatuksessa vaikea kommentoida??? Ei sen kummempaa kun täälläkään=o) Oikeesti olisin Blokkeriin jo muuttanut mutta en sitä saa kesytettyä.
Ei taida mun taidoilla ja vauhdilla lyödä leiville pien kalusteiden rakentelu, useampikin sitä ehdotellut.

Mari kirjoitti...

Huokaus... Niin kaunista:)

Sirkka kirjoitti...

Heippa! Olenkin sinua odotellut kuin kuuta taivaalta...useasti olen täällä rampannut:) Sariltakin jo kyselin mihinkäs olet kadonnut:)
No mutta nyt olet jälleen kuvioissa hyvä niin, ettei ollut vaan sattunut mitään...kivalta näyttää.
Mukavaa alkavaa viikkoa.