19.2.2011

Uutta...

 Vähän esimakua tulevasta tulee tässä!

Maalia vielä seiniin ja ehkä maalaan kaapinkin?
Se on kyllä niin kaunis tälläisenäänkin,että vähän vielä sitä emmin.No kunhan seinät ovat puhtaan valkoiset sitten näen maalaanko vai en:).

Kalusto ja kaappi olivat kyllä jättilöytö!!Olenkin vain täällä huokaillut ja ihaillut.Eipä ole pitkään aikaan ollut tätä fiilistä=)...
Eilen katselin netistä vanhojen salien ja niiden kalusteiden kuvia ja yritin jäljittää kalustoa.Yhden vastaavan tyylisen löysin ja se oli 1700-luvulta,niinköhän tämäkin olisi???Siinä on selkeästi kustavilaisuutta rusetit,rihlat,mutta myös jotain muutakin,mutta ovat selkeästi tosi vanhat!
Jos täällä olisi joku joka tietäisi näiden kuvien perusteella jotain kalustosta(siis kaappi ei kuulu tähän kalustoon),niin ota yhteyttä!
Kalustoon kuuluu 9 tuolia,kolmen istuttava sohva(samoilla selkänojilla kuin tuolit),pyöreä pikkupöytä,sekä pieni sivupöytä laatikolla.Olisi kiva tietää lisää.
Vaikkakin on ihan sama vaikka olisi eilen tehty:),sillä ei ole väliä minulle.Jos tykkään jostain niin sen teko ajalla tai paikalla ei ole väliä:)!Kun tykkää niin tykkää!

No katsokaa itse,eihän näistä voi olla tykkäämättä? =) :

Kiitos ihanista kommenteistanne taas:)!Jep,olen kyllä tosi iloinen onnistuneesta lehtijutusta...
Ps,laitan hetken kuluttua joitain huonekaluja myyntiin,olkaa kuulolla :)!

Hyvää viikonloppua!
Terkuin,
Riikka

18.2.2011

Odotus palkittiin...

Minulla on kunnia saada katsella kotiani uusimmasta Maalaisunelma lehdestä:)!
Ja voi mitä kuvia,ikinä ikinä ei täältä ole saanut noin hienoja kuvia!Vau!
Kuvaukset olivat juuri ennen lumia viime marraskuussa.Kiva oli katsella oikeiden ammattilaisten työntekoa:)!Kiitos mukavasta,vaikkakin (minulle:)) raskaasta päivästä toimittaja Jonna Kivilahdelle,sekä kuvaaja Kristiina Hemmingille!
Pia ja Sari SisustajanTaivaasta saavat myös suuret kiitokset arvokkaasta "stailaus" avusta!
Olin niin väsynyt muutaman päivän siivous/maalaus session jälkeen,että oli onni kun tytöt jaksoivat tulla fiksailemaan pikku tilpehöörit oikeille paikoilleen:) ja muutenkin olemaan isona henkisenä tukena!
Itse kun on niiiiin kriittinen omasta kodistaan ja ainakin minä näin vain kokoajan kaikki virheet ja liat ja pölyt...No ne eivät ONNEKSI kuvissa näy:)!

 Joka huoneesta kuvia otettiin,mutta tietenkään kaikki eivät lehteen asti päässet.
Tässä Iineksen huoneesta kuva.Sitä en ole tainnut täällä koskaan edes esitellä?Vihdoin kuvauksiin saatiin lattiat ja seinät maalattua.Olivatkin jo odottaneet maalia pari vuotta:)!
Ps.nämä kuvat eivät ole Kristiinan otamia,vaan Pian.Itse en siinä tohinassa muistanut ottaa kuin pari onnetonta kuvaa,joka nyt kaduttaa!No onneksi Pia räpsi paljon kuvia...


 Pian ja Sarin tekemä ihana kattaus salin pöydälle:


Yleisilme keittiöstä olkkariin päin:Laitan lisää kuvia tänne kunhan saan niitä Pialta...

Sitten jotain uuttakin tulossa!!!
Koko sali ja olkkari on kovan muutoksen kourissa:).
Sohvat on jo vaihtunut,ektorpit ovat muutaneet takaisin.
Korituolit poissa,tilalle huusin aivan mielettömän 1800-luvun kaluston:)!Sekä Jättikokoisen 1800-luvun renesanssikaapin(se on vielä maalausta vaille)...
Siis kaikki muuttuu ja pian muutoksen tuulet näytetään myös täällä!
Ihanaa kun olen saanut sisusintoni takaisin,onkin ollut pitkään hiljaiseloa sillä rintamalla...

Upeaa aurinkoista pakkaspäivää kaikille,
Terkuin,
Riikka