30.3.2012

Maalausterapia...

Sydämellinen kiitos kaikille teille ihanat,jotka olette edelliseen postaukseen kommentoineet ja olette hengessä mukana tässä Viivin leikkausasiassa,KIITOS<3!Se antaa paljon voimia meille!

Ylimääräistä jännitystä olen purkanut parhaimmalla tuntemallani tavalla eli maalaamalla...
Se on niin rauhoittavaa,palkitsevaa, eikä tarvitse ajatella mitään(niin vaikeaa minulle,kun päässä on ihan liikaa kaikkea.Heh,enkä tarkoita nyt tällä aivoja:) )! Siispä pensseli on heilunut aina kun on tullut hetki,että pää repee!

Ensimmäisenä esittelen uuden maalin saaneen kaapin.
Ehdin jo kyllästyä keittiön avohyllyihin,koska ne ei todellakaan pysy kuin hetken siinä kunnossa mitä täällä blogissa kuvat ovat.
No te tiedätte kun ihan vain pikkuhiljaa alkaa kerääntymään tavaraa lehtikasoista vaatteisiin ja ihan kaikkea siltä väliltä.Näin kävi myös avohyllyille, tottakai.Olivat niin täynnä romua ja rompetta,että iso ahdistus tuli,joten byebye,niin läks hyllyt!
Huutiksesta löysin ihanan mallisen,mutta ei niin kivan värisen(pyökki,yök)vitriinin ja kun nyt on se kausi menossa,että kaikki on niiiin ihanaa mustana,niin mustahan tästäkin tuli!Sisältä maalasin valkoiseksi.Nyt tykkään ja taas nurkat selkeni kummasti...                                                                 Nöyrin kiitoksin,
                                                                         Riikka


Ps. Katrilli,kiitos laita vain meiliä, riicca67@wippies.fi  ,en voi luvata,että jaksan vielä kirjoitella ystävällesi,mutta ainakin yritän,koska paljon epäselvää leikkauksesta on ja olisi hyvä kuulla hyviäkin asioita(heidän leikkaushan meni hyvin),eikä vain kehitellä näitä kauhuskenaarioita(painokelvottomia)omassa päässään...

26.3.2012

Tuleva pelottaa...

Kuten joskus aikaisemmin kerroinkin,on meillä vaikeat ajat pian edessä!
Vivianin iso monen tunnin skolioosileikkaus lähenee...!
Kolmen viikon sairaalassa olo(jos kaikki menee hyvin),alkuun viikko kallovedossa,josta leikkaukseen ja sitten toipumista teholla ja vuodeosastolla!
Rankkoja juttuja myös meille muille!
Leikkauspäivä on nyt määrätty ja se on tasan kuukauden kuluttua,hui!Sitä ennen heti pääsiäisen jälkeen käydään 5 eri lääkärin arvioitavana,että kunto on varmasti kohdillaan leikkausta ajatellen...
                                           
Halusin kertoa syyn hiljaisuuteen taas täällä blogistaniassa,nyt ei vaan innostus riitä kuvaamaan,eikä oikeastaan mihinkään muuhunkaan juuri tällä hetkellä!
Jännitys on käsin kosketeltavaa ja itse olen ollut erittäin räjähdysherkkä jo hetken(sorry kaverit,jos olen kivahtanut turhasta)...Halusin esitellä teille neitokaisen,jotta myös hän saa "kasvot",eikä ole vain pelkkiä kirjaimia näytöllä... Tässä iloinen Viivi sunnuntain musalevolla :)!
                                                                          Terkuin,
                                                                           Riikka ja Viivi<3