26.7.2008

Sekalaisia kuvia...

Pistetäänpä ihanan kesäillan kunniaksi vielä muutama sekalainen kuva!Keittiön lautashyllyssä nämä:
ja ikkunassa tämä:

Tapetit ovat kauniita,vaikka vain korissa...

Kuistilla vanhasta ikkunasta tehty peili:
ja asetelma ikkunalaudalla:
Yläkerrastakin löytyy rokokoota<3

Harakan koti:)


Aikojen kuluessa kaikkea (ja paljon) vain kerääntyy meille.
Mistä ne tulee?Antiikkiliikkeistä,kirppareilta,kaupoista,huuto.netistä,kavereilta,jopa roskalavoilta...:)Olen oikeasti harakka!

Rakastan kaikkea ihanaa vanhaa tavaraa,niitä sitten tuunailen ja laittelen omannäköisiksi.
Vanhoissa esineissä ja huonekaluissa on se jokin.Niissä näkyy aika ja kerrostumat erivuosilta,jopa vuosisadoilta.Niissä on jonkun muun kenties monen ihmisen jäljet jotka ovat korvaamattomia...


Tässä taas jotain harakan kodista:
Heh,ja taas uusi kaappi, no mutta kiinnittäkää huomio sivussa nojaavaan vanhaan upeaan sänkyyn,siinä se odottelee hmmm,... jotain...=) Auttamaton harakka siis!

25.7.2008

Onko kenties pakkomielle...

...Kun haalii itselleen paljon kaappeja ja lipastoja?Vai voiko niitä yleensäkään olla liikaa?:)
No tässäpä meiltä osa:


Olohuoneessa mummonsenkki

ja jugendkaappi

Keittiössä 20-luvun kaunokainen(sorry sotkut:))

ja tämä uusvanhakaappi


Yläkerrassa kustavilainenkaappi


Makuuhuoneessa liinavaatteille
talonpoikaisrokokookaappi

Sekä tämä keskeneräinen kaappiressu


Tytön huoneessa rokokoosenkki
...mutta kun ne on vaan niiiiiiin ihania....huoh....
Eli kai päädyimme siihen ,että ei voi olla liikaa,voi olla vain liian pieni talo tai liian vähän rahaa tai ym vastaavaa tylsyyttä,mutta liikaa kaappeja ei voi olla!=)
Tähän taas voi olla HerraPeellä eriävä mielipide,mutta nyt ei kysytä=D!

Uutuuden viehätys!


Hih...Tämähän on hauskaa puuhaa ja niin uutta minulle etten malta olla ollenkaan koneelta pois!Voi olla,että jossain välissä tulee kyllä jokin "pikku" huomautus HerraPeeltä ja lapsilta kun äiti jumii koneella...

Huomasin sellaisen asian,että kuvien ottaminen on v a i k e a a! Missä on ne ihanat tunnelmalliset ja kauniisti rajatut terävät kuvat joita näkee näissä toisiaan ihanammissa blogeissa?
No eivät ainakaan täällä,joten yrittäkää kestää.Kaipa siinäkin puolessa harjaantuu kun aikaa kuluu...Joku viisas on sanonut,että harjoitus tekee mestarin!
No täältä pesee taas näitä tärähtäneitä otoksia ja yritelmiä,jos joku välittää katsella?:)

Tässä makuuhuone kuvassa lattialla makoilee meidän uusin tulokas LUNA.Neiti on reilu parikuukautinen Pyreneittenkoiravauva.
Alemmassa kuvassa näkyykin sitten tytteli paremmin...Siitä on tulossa i s o laumanvartijakoira kunhan ensin vähän kasvetaan ja viisastutaan!Vielä ollaan pieniä ja pörheitä kuten kuvasta näkyy:).
Jatkossa varmasti lisää, mitä ihania tuunauksia Luna keksiikään äipän huonekaluille!Nyt ollaan jo alustava "maistityö" tehty,joten valitettavasti jatkoa seuraa...Ja meilläpä kun ei olekaan muuta kuin vanhoja puisia huonekaluja joihin on satavarmasti ihana upottaa kutiavat maitohampaat!Kiitokset ja sekalaisia kuvia...

Kiitos Sarille,että vihdoin sain tämän blogini kunnolla alkuun!

Vieläkin on kyllä opettelemista,mutta kai tämä tästä,hitaasti,mutta varmasti:)!
Nyt laitoimme kuvia joista vähän jo ehkä pilkistääkin se ihana vaaleus ja "tanskalaisuus" joka niin sykähdyttää syvältä minua.No ainakin nyt,hetken kuluttua voi sitten olla jo jotain ihan muuta.Ihmisen (lue:naisen) mieli on niin kummallinen...Herra Pee vaan ei kyllä sitten yhtään pidä näistä muutoksista joita tapahtuu kotona kokoajan ja jatkuvasti.Huonekalut vaihtaa paikkaa, uutta tulee ja vanhaa menee.Koti elää meillä jatkuvasti ja niin sen kai pitääkin...
Meillä kyllä on talotkin vaihtuneet tiuhaan tahtiin,n parin vuoden välein.Kenties mustalaisverta?:)
Nyt ollaan tässä ihanassa punaisessa talossa asuttu reilu vuosi,onkohan lähtölaskenta jo alkanut...?Toivottavasti ei,koska tämä tuntuu kyllä ihanalta ja omanlaiselta(tosin niin ne aikaisemmatkin).Tilaa on lasten ,koirien ja kissojen temmeltää.


Tässä vähän lisää sekalaisia kuvia meiltä,toivottavasti viihdytte!
Tästä se alkaa...