26.7.2008

Harakan koti:)


Aikojen kuluessa kaikkea (ja paljon) vain kerääntyy meille.
Mistä ne tulee?Antiikkiliikkeistä,kirppareilta,kaupoista,huuto.netistä,kavereilta,jopa roskalavoilta...:)Olen oikeasti harakka!

Rakastan kaikkea ihanaa vanhaa tavaraa,niitä sitten tuunailen ja laittelen omannäköisiksi.
Vanhoissa esineissä ja huonekaluissa on se jokin.Niissä näkyy aika ja kerrostumat erivuosilta,jopa vuosisadoilta.Niissä on jonkun muun kenties monen ihmisen jäljet jotka ovat korvaamattomia...


Tässä taas jotain harakan kodista:
Heh,ja taas uusi kaappi, no mutta kiinnittäkää huomio sivussa nojaavaan vanhaan upeaan sänkyyn,siinä se odottelee hmmm,... jotain...=) Auttamaton harakka siis!

6 kommenttia:

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Lisää kuvia sängystä, kiitos! Näyttää tosi mielen kiintoiselta.
Pöytä valaisimia näyttää olevan yhtä paljon kuin minulla, ne on yksi heikkouteni. Ja varjostimet, valitettavasti vaan yhteen sopivuus on heikkoa.
Uusi kaappi...Montako kaikkiaan omistat kaappeja/lipastoja senkkejä ei sillä että olisin jo tarpeeksi kade mutta pakko siltikin saada tietää.

Elsa kirjoitti...

Täällä toinen samanlainen harakka ihastelee kauniita ja tunnelmallisia kuviasi. Tykkään myös tehdä löydöistäni oman näköisiä maalisudilla tms. Aijai, viehättävää todellakin ... Tuo kipsinen reliefi on aikas ihana. Aurinkoista viikonvaihdetta! t. Elsa

Sirkka kirjoitti...

Heippa Riikka,
Ihana blogi, Onnittelut sen avaamiselle..tätä olenkin odottanut.
Sanoinkin sen ihan heti kun tulin teillä käymään...tunnistin.. näitä kuvia katselen mielelläni. saanhan linkittää sinut , niin pystyn seuraamaan paremmin. Tuolit ovat meillä nyt peitettynä irtohupuilla ja se pikku pöytä on yläkerrassa yöpöytänä, tallessa ovat vielä hi..
Terkuin Sirkka

Riikka kirjoitti...

Heippa Marika!
Juu sänky on tosi ihana,siksi en ole sitä ainakaan vielä laittanut kiertoon.Siitä on hankala ottaa kuvia kun ei ole kasattu,mutta yritän...Jep,lamppukaupan voisin perustaa:).Niitä on monissa "jemmoissakin" meillä odottamassa käyttöä(harakka)!Kaapit ja lipastot voin laskea kunhan aika antaa myöden,nyt vain haaveilen huomisesta kirppis&vanilla rose reissusta Sarin kanssa enkä malttaisi mihinkään muuhun keskittyä=))))!
-r-

Riikka kirjoitti...

Heippa Elsa!
Kiitos samoin:)).Minäkin maalailen yleensä kovasti-on niin ihanan rentouttavaa puuhaa!Nyt kesä on vain mennyt ihan ilman pensseliä:)!
-r-

Riikka kirjoitti...

Moikka Sirkka!Näin kauan kesti ennenkuin sain blogini käyntiin...Kiitos siitä kuuluu Sarille kun neuvoi ja opasti!Tottakai saat linkittää.Minäkin linkitän heti teidät kunhan osaan...Olen sunkin blogia seurannut,mutta en yhtään tajunnut että olet sinä,olisi kyllä pitänyt=)...Niin Kaunista ja mikä puutarha!!!Jos näkisit meidän,kuolisit=)!En tod ole puutarhaihmisiä!Niin Tai olisin kyllä,jos vaan joku hoitaisi=)))))
-r-