25.7.2008

Uutuuden viehätys!


Hih...Tämähän on hauskaa puuhaa ja niin uutta minulle etten malta olla ollenkaan koneelta pois!Voi olla,että jossain välissä tulee kyllä jokin "pikku" huomautus HerraPeeltä ja lapsilta kun äiti jumii koneella...

Huomasin sellaisen asian,että kuvien ottaminen on v a i k e a a! Missä on ne ihanat tunnelmalliset ja kauniisti rajatut terävät kuvat joita näkee näissä toisiaan ihanammissa blogeissa?
No eivät ainakaan täällä,joten yrittäkää kestää.Kaipa siinäkin puolessa harjaantuu kun aikaa kuluu...Joku viisas on sanonut,että harjoitus tekee mestarin!
No täältä pesee taas näitä tärähtäneitä otoksia ja yritelmiä,jos joku välittää katsella?:)

Tässä makuuhuone kuvassa lattialla makoilee meidän uusin tulokas LUNA.Neiti on reilu parikuukautinen Pyreneittenkoiravauva.
Alemmassa kuvassa näkyykin sitten tytteli paremmin...Siitä on tulossa i s o laumanvartijakoira kunhan ensin vähän kasvetaan ja viisastutaan!Vielä ollaan pieniä ja pörheitä kuten kuvasta näkyy:).
Jatkossa varmasti lisää, mitä ihania tuunauksia Luna keksiikään äipän huonekaluille!Nyt ollaan jo alustava "maistityö" tehty,joten valitettavasti jatkoa seuraa...Ja meilläpä kun ei olekaan muuta kuin vanhoja puisia huonekaluja joihin on satavarmasti ihana upottaa kutiavat maitohampaat!3 kommenttia:

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

No joo arvasinhan että ei pitäs käydä Sarin blokissa kurkkimassa.
Sieltä oli heti linkitys tänne ja MITÄ IHANUUKSIA löytyikään, kun teijän huonekalut kaipaa uutta kotia niin muista minua. Ja kuvat on tosi hyviä verrattuna mun otoksiin joista ei saa mitään selvää. Saanko linkittää sinut?
T: Marika
http://www.haaveiluja.vuodatus.net/

Riikka kirjoitti...

Katsotaan osaanko tännekään vastausta laittaa,kun eip oo Saria nyt neuvomassa,iik...!=)
Kiitos,kiitos!!!
Välillä muuten huutiksessa myynkin huonekaluja nimimerkillä riicca67(kesän kiireet kun on ohi niin varmasti taas laitan myyntiin vaikka ja mitä...
Juu saapi linkittää,ollos hyvä vaan:)!
T: Riikka

Elsa kirjoitti...

Ihania kuvia nämä ovat, ei todellakaan mitään vikaa... Ja koirakin on veikeä karvaturri. Kauniita nuo vanhat tarjottimet! Kesäterveisin, Elsa