29.7.2008

Ahdistus

Nyt se alkoi...Ahdistus,
iso ahdistus tavarasta ja siitä,että siivoaminen on näiden tavaroiden myötä erittäin hankalaa!Varsinkin kun kyseinen henkilö ei todellakaan ole siivousihmisiä,vaan elämäntapani on hyvinkin boheemi -ja huom. meillä on lähes kaikki valkoista,huh.No onneksi kameran salamavalo kirkastaa kivasti valkoiset pinnat kuviin=)))....

Niistä muista sotkuista ja kasoista joita kuvissa voi pilkahtaa(vahingossa:))teidän kannattaa ystävällisesti sulkea silmänne kiitos...=)

Nyt asiaan taas:
Tämä sama olo oli viime keväänä myös,sillä seurauksella,että pidinkin monta viikkoa kirpparipöytää ja huutonetti lauloi...:)
Oli ihanaa kun tilaa tuli taloon ja pääsi vanhoista "romuista" eroon!
Niitä uusia ihanuuksia mitä raahasin takaisinpäin kirpparilta ja huusin huutiksesta ei tietenkään lasketa,koska nehän eivät vieneet tilaa ollenkaan, ehei=)...

Nyt sitten ovat nämä viimekevään ihanat uudet jutut jotenkin oudosti lisääntyneet täällä(jokin outo otollinen maaperä tai jotain muuta mitä ei ymmärrä;))ja niistä on p a k k o päästä eroon!!!
Siispä ystäväni Sari antoi eilen kuningasidean: mentäisiinkö viikonloppuna Fiskarsin torille kaupantädiksi myymään kaikki tarpeeton tavara!!!

Tästä loistavasta ideasta villiintyneenä pengoin illalla kaappeja ja oikeasti puoli pakua olisi jo täynnä...


HerraPeekin innostui niin asiasta(siis hän joka haluaisi asua askeesissa pelkän sohvan ja sängyn kanssa ja joka on pakotettu asumaan nyt täällä kaiken tämän roinan keskellä,raukka:),että olisi samoilla tulilla kantanut puolet huonekaluista ja k a i k k i kipotjakannut autoon=)...Piti toppuutella,ettei totaalinen kato käy ja iskin miehelle kylmän olutpullon kouraan(hyvä konsti meillä -kaikkeen;)) niin HerraPeekin rauhoittui ja minä pääsin miettimään lisää myytäviä tavaroita!

Kaikkea kivaa myytävää löytyikin ja nyt en jaksaisi millään odottaa viikonlopun reissua!Toivottavasti saamme toripaikan,tänään se selviää...Jos emme saa niin laitan kyllä varmasti pihakirppiksen pystyyn=)!Siinä kyllä olisi sellainen uhka,että HerraPee saisi toteuttaa omia mielitekojaan ja varmasti myisi kaiken mitä minä en kerkeisi pelastaa=)...Vaarallista!

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Heissulivei =)

Tuttua tuo liikojen tavaroiden roudaus kirppiksille ja huutonettiin... Minä olen ottanut sen linjan, että kaikesta mistä en pidä ihan kympillä menee myyntiin ja tilalle tulee harkiten ostettua omaa suuntaa olevia juttuja...mutta mutta kuten sinä olen vähän "harakka" tämän nimityksen sain jo pienenä suvultani, tykkäsin niin kaikesta kiiltävästä....ja silloin jo roudasin kaikkea laukussani ja kiertelin pitkin polkuja ja teitä ;D etsimässä aarteita tietysti...

Ihania juttuja sinulla täällä vaikka kuinka. Toivottavasti kirppispaikka onnistui...

Nuo sinun lautashyllyt, varsinkin tuo joka oli jo jossain edellisessä postauksessa on NIIN IHANA!!!!! Melkein raivoissani olen sellaista jotain itselleni hakenut, mutta tuloksetta... joten jos olet joskus luopumassa, tiedät osoitteet johon ottaa yhteyttä :D :D

Oli mukava poiketa täällä, tulen toistekin.

Aurinkoa
Heidi
<3

Riikka kirjoitti...

Heippa taas Heidi:)!

Olen seurannutkin sinun blogia pitkään ja se on ihanimpia blogeja täällä...Sinulla on kyllä sisustamisen taito!

Vihdoin löysit pylvässänkysi:),jokin aika sitten laitoinkin sinulle meiliä kun huutiksesta bongasin yhden,jos muistat:)?Olen huutiksessa riicca67nimellä.

Juu Billnäsin myyntipaikka onnistui ja olemme ainakin lauantaina menossa,tervetuloa,jos satut sieltä kauempaa tännepäin tulemaan:)...

Eikö lautashylly olekin ihana!Se on vanhan ruotsalaisen mallin mukaan teetetty ja oli ruskea kun huusin sen.Maalia pintaan siitä tuli täydellinen meille!
Muistan sinut jos haluan ihanuudesta luopua...=)

Aurinkoterkut sinnekin,

-Riikka-

Heidi kirjoitti...

Juu toki minä sinut muistan oikein hyvin. Voi kun maailma on pieni, hih.

...ja suuren suuri kiitos kauniista sanoistasi. Valitettavasti olen NIIN kaukana tuosta teidän kirpparipaikasta etten pääse, mutta olen hengessä mukana ja kerrohan sitten miten meni.

Hyvää yötä
Heidi
<3