5.8.2010

Musta arkku ja vähän harmaatakin taas...

Tein viikko sitten upean löydön kirppis51ltä.Arkku,vanha,kulahtanut ja ah niin musta:)!
Ihme ja kumma tämä musta/harmaa/ruskea on edelleen säilynyt täällä?Yleensä kestän tummuutta vain hetken ja sitten raapin äkkiä pois ja siirryn siihen tuttuun ja turvalliseen valkoiseen.Nyt vain yltyy?Lisää tummaa tulee kokoajan.No näillä mennään  ja tänään tätä,huomennahan voi olla jo jotain ihan muuta:)!

Vaihdoin vähän järjestystä taas alakerrassa.Olohuone ja sali vaihtoivat paikkaa.Tauluja ja peilejäkin sain seinälle ripustettua,tyhjä seinä odottaa ensiviikolla tulevaa PB homen jättikelloa SisustajanTaivaasta.


Ihanaa alkanutta elokuuta kaikille,ja onpa kiva palata arkeen:)!Vielä viikon reissu (miehen kanssa autolla) Ruotsi/Tanska ehkä Saksa tulossa viikonloppuna.En malta odottaa mitä ihanuuksia sieltä antiikkikirppareilta löydän,mutta niistä lisää myöhemmin:)...

Terkuin,Riikka
Ps.toivottavasti nämä kuvat eivät ole nyt ihan miten sattuu täällä,kun en näköjään vielä osaa käyttää tätä uudistettua "kuvaohjelmaa"...

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Omistan samanlaisen arkun!! :) Se on vanhan ajan amerikan arkku. Eli vastaa nykypäivän matkalaukkua x) tuohon kuuluu myös samanlainen pienempi arkku joka on tarkoitettu "hienommille" vaatteille. Omani on isomummani vanha arkku joka on käynyt titanicin kannella aikoinaa, mutta ei kuitenkaan lähtenyt neitsytmatkalle. Mikähän mahtaakaan olla sinun arkkusi tarina... :)

Hurmioitunut kirjoitti...

AH! Todellakin upea arkku! Ja mustana toimii erittäin mallikkaasti. Seinältä bongasin myös ihanan painokuvan/grafiikanvedoksen?