23.8.2008

Kirppikseltä löytyi...

...inspiraatio.Joka onkin ollut jo hetken hukassa.
Nyt sitten sain taas uutta puhtia ja samointein järjestelin uusiksi lautashyllyn:)...Laitoin kaapin uumeniin kaikki hopeat ja "hopeat" lautashyllystä ja siirtelin tilalle valkoista=) vähän sinistä ja vaaleanpunaista.Samat värit mitkä tällä hetkellä ovat koko kodin vallitsevat sävyt.Pellava tulee sitten myöhemmin syksyllä kun illat alkavat pimetä ja kotiinkin laitetaan vähän "talvi varustusta"...

Kirpputorilta löytyi jotain muutakin:).Ihana vanha hopeanvärinen ovaali tarjotin ja kaunis rokokootyylinen kullanvärinen lampetti kahdelle lampulle.Tarjotin saakin jäädä sellaiseksi ruosteineen päivineen,mutta lampetin ajattelin tuunata meille nyt sopivammaksi(minähän olen hävittänyt tuota kullanväriä),eli valkoiseksi=).


Tässä kuvia lautashyllystä ja sen uudelleen järjestelystä.Minusta siitä tuli eri hieno=)?!

5 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Eikä...Nyt kylläpimahdan:))))) niin kauniita, esineitä ja kauniisti ja mikä vielä nopeasti olet taikonnut asiasi järjestykseen::) ihanaa Riikka, hetken olin hiukan huolissani, mut mitä vielä..oli ihan pakko tulla tähän väliin kommentoimaan, mut nyt on taas kiire katselemaan näitä ihanuuksian ihanuuksia! Sydämestäni kiitän kuvistasi, rakastan kauniitten kuvien katselua, enkä saa niistä koskaan tarpeekseni!
Pahoittelen jos tässä virheitä kirjoitan niin nopeasti kuin konekivääri, koska palava kire kuviesi pariin, enkä edes malta tarkistaa:))
Mukavaa iltaa ja tunnen sen oikein kuinka hyvä olo nyt sinulla on ja myös minulla:)

Sarppa kirjoitti...

No jopas onkin kaunis hylly, tosi ihana.. huoks vaan.. kauniisti olet sen myös järkkäillyt..

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Kauniisti esille aseteltuja, tosi kauniita astioita! Noista sinisistä maisema astioista olen kovin kade.
Mistähän minä löytäisin tinniä, edes blokiani päivittää? Väsyttää kolme iltavuoroa takana ja edessä ilta, aamu ja kaksi yövuoroa eli siis seitsemän työvuoron putki.

Rouva Kulta kirjoitti...

Tulipa kaunista kauniin tilalle :-). Ihmettelen tuota Marikaa miten se jaksaa ylipäätänsä tehdä mitään tuollaisten työvuorojen jälkeen...

Huh! Itselläni blogi aivan "jäässä" pelkästään päivätyön takia, joka sekin suurimmaksi osaksi suunnittelua tietokoneella klo 8-16. Eli lähestulkoon tylsääkin vielä?!?!? Olenkohan tulossa vanhaksi?

Sirkka kirjoitti...

Sari, mikä on vanha? ;)