19.8.2008

Kun kyllästyttää...


... k a i k k i.
Siis koko koti kaikki huonekalut,kaikki.Mikään ei ole omasta mielestä kaunista ja kun katsoo mihin tahansa ei mikään huvita.Ei huvita siivota,ei huvita ottaa kuvia kun kaikki on rumaa ja ei sovi keskenään yhteen...Huoh
Onko muilla koskaan tälläistä,vai olenko jotenkin omituinen ja kiittämätön?Vai onko nyt alkanut jokin Syyshaikeus?
Kesä meni ja ei sitä kai oikeasti ollutkaan.Edessä pitkä talvi...
Oikeasti tykkään syksystä ja tästä kodistakin, m u t t a ...

Nyt yritän ryhdistäytyä ja laittaa vaikka väkisin jonkun kivan kuvan tänne,josko se siitä!!!Ja eilen onneksi sain nykäyksen,laitoin huutikseenkin kamalasti huonekaluja myyntiin.Tänään täytyy tehdä sama.Kun täällä "romut" nurkista vähenisi niin ehkä helpotus tulisi sen myötä:).No olisi ainakin helpompaa siivota=)...
Nämä kuvat EIVÄT VALITETTAVASTI OLE MEILTÄ!Vaan ovat fiilis kuviani!Anteeksi kaikille,joilta olen kuvia kopsannut,mutta nyt oli pakko laittaa jotain tosi ihanaa ja ilmavaa ja kaunista tähän;)...

8 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Mulla on välillä aina nuo samat fiilikset..koko koti kyllästyttää ja haluaisi jotain, mutta ei edes oikein tiedä mitä...
Sinun kotisi näyttää kauniilta ja ihania tuunaluja olet tehnyt..

Riikka T kirjoitti...

Joo, välillä kyllästyttää.
Olen tässä vuosien varrella pitänyt välillä taukoa kaikesta sisustusasioista. Olen antanut kodin olla sellainen kuin se on, en ole ostanut mitään uutta, en järjestellyt vanhaa, enkä edes ostanut sisustuslehtiä.
Näiden sijaan olen suunnannut energiaa johonkin muuhun, lukemiseen, liikuntaan jne.
Sitten taas sisustusjuttujen kimppuun uudella innolla:-)
Suosittelen

Sirkka kirjoitti...

Riikka hyvä,

Ajattelisin näin...olet touhunnut ihan mielettömästi ihanien huonekalujen parissa...ostanut ja myynnyt , nähnyt kokoajan kaikenlaista laidasta laitaa, kaunista ja kiehtovaa...joskus sitä vaan väsyy sit yhtäkkiä kaikkeen, mikään ei enää tunnu hyvältä..sama kun taidenäyttelyssä katsoo tauluja toinen toisensa perään..silmä sokaistuu jo niin näkeekin jo kaikki samanlaisilta, eikä kiinnosta enää..
White linen sanoissa on perää..
TÄÄ ON KYLLÄ AIKA MUKAANSA TEMPEISEVAA..huh saapi olla varovainen..helposti tulee kerättyä kaikenlaista..olenkin aina sanonnut maailmassa on paljon kaunista tavaraa, eikä se lopu kesken.
Uskon ja toivon että saat mielenrauhan ja että kaikki kyllä järjestyy, yrität nyt vain vähän levätä ja sen vielä lopuksi sanon sinulle, minusta sinulla on koti josta pidän valtavasti, siis tällä tarkoitan aivan totta, olenhan sen sinulle sanonut aikaisemminkin.Nautitaan elämän pienistä hetkistä, sillä ne antavat paljon. Kaikkea hyvää sinulle. Tsemppiä!

Riikka kirjoitti...

Kiitos teille kaikille kauniista sanoistanne<3!!

Totta on,että välillä tulee se totaalinen kyllästyminen kaikkeen.Minulla se tulee näköjään n vuoden välein.Tulee se totaalinen tyhjennys,on tosiaan kuin aloittaisi tyhjän taulun,kun ensin on saanut kaiken häiritsevän ja energiaa vievän pois tieltä!
Nyt päätinkin taas luopua kaikesta sellaisesta mikä on arveluttanut ja turhaan vienyt tilaa täältä(minulta) vaikka olisi kuinka kaunista ja ihanaa...
Viimeksikin viime syksynä kun tein saman,oli sen jälkeen paljon parempi "hengittää",jos ymmärrätte mitä tarkoitan?:)Onneksi olen oppinut luopumaan asioista ja tavaroista,enkä enää haikaile ihan kaiken perään.
Totta, Sirkka, maailma on toinen toistaan ihanampia asioita täynnä ja on hienoa kun niistä pystyy nauttimaan myös ilman että ne kaikki pitää itselleen saada! Voi vaikkapa ihailla toisten kauniita koteja täällä :)...Kiitos teille ihanat ihmiset kun olette mahdollistaneet meille tämän!!!!

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Kirjoitin pitkän kommentin mutta pyyhin sen sitten pois. Toisaalta ymmärrä sinua oman vaikkakin ihan erilaisen kyllästymiseni vuoksi mutta toisaalta olen totaalisen ihastunut kaikkiin esittelemiisi huonekaluihin niin en voi tajuta kuinka niiden keskellä voi kyllästyä tai kuinka voit niistä luopua. Omia aarteitani kait on NIIN vähän että tuollaista kyllästymistä ei voi syntyä=o)
Uskon että kuitenkin että tunnet itsesi ja osaat sinulle oikean ratkaisun!

Tiina kirjoitti...

Kauniita ja ihania kuvia sinulla täällä.. ja niin aina välillä tosiaankin kyllästyttää... ja paljon.. =0 Kuule.. haluaisin kysyä sinulta yhtä asiaa eräisiin tuoleihin liittyen.. ;) voisitko ystävällisesti ottaa minuun yhteyttä s-postini kautta? Laitan tähän blogini osoiteen.. :) kiitos, tiina.
mustikkamaki1@luukku.com

Riikka kirjoitti...

Heippa taas,
ja kiitos!!
Kun kirjoitin eilen tuota postausta niin sen jälkeen tuli sellainen tunne,että toivottavasti te ette nyt ajattele että haen vain tällä kirjoituksella kehuja ja odota että kaikki ylistää kotiani ymym.Siitä ei ollut ollenkaan kyse!Siis on ihanaa kun tulee kommentteja ja kehuja,sehän on selvä ja arvostan kaikkien mielipiteitä,mutta tuo eilinen ei ollut kehujen saalistamista,vaan totaalinen kyllästyminen ja yleinen alakulo!Ne ihmiset jotka täälläkin tuntee mut livenä,kyllä tietää minkälainen tuuliviiri oon=))... No se siitä ja nyt on jo parempi päivä=))).Hyvä mieli esim että sain makkarin siivottua ja uuteen uskoon(laitan kuvia kyllä),nyt pitäis alkaa raivaa tätä muuta osastoo...=)

Tiina,yritin laittaa sulle spostii,mutta palautti sen takaisin? Tässä mun os,jos koklataan näin päin? riicca67@city.fi

Sirkka kirjoitti...

Riikka hyvä,
Kuule ei olisi tullut mieleenikään moista ajattelua...
tiedän tunteesi tasan tarkkaan, nimimerkillä kokemusta on!
Kuiskaan sinulle hiljaa...itselläni on just nyt kanssa vähän samanlainen olotila:) Yritetään yhdessä tsempata:))