11.8.2008

Valoa tarvitaan...

...kun syksy tekee tuloaan.

Minä olen syysihminen,olen syntynyt syksyllä ja ehkä juuri siksi pidän syksystä erityisesti!Vaikkakin on surullista kun kesä loppuu,on kuitenkin ihana sytyttää valot ja kynttilät :)...


Tässä muutama valontuoja meiltä.
Kuten huomaatte olen hullaantunut Maria Teresia tyyppisiin kruunuihin,niitä löytyy vielä muutama varastostakin,jep,odottamassa paikkaansa =)...

5 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Onpas teillä paljon kauniita valaisimia, meillä ei ole yhtään =) kaikki pitäsi uusia..

Riikka kirjoitti...

Heippa Sarppa,
Kiitos,meilläkin niitä vain on kertynyt aikojen varrella.Kuten kaikkea muutakin,tarpeellista ja tarpeetonta =)...

-r-

Sirkka kirjoitti...

VALO, se on minulle tärkeimpiä asioita...kaikista lampuistasi pidän kovasti, varsinkin tuo alimmaisen lampun yläpuolella olevasta.
Kristallilampuista olen pitännyt jo lapsesta saakka. Muistan lapsena kun olin elokuvissa 7 vuotiaana, suuressa kartanossa oli kristallilamppuja...niin minä se vaan seurailin niiden valon ja varjon leikkejä seinillä:) paljon muuta en sitten siitä elokuvasta muistakkaan:)
Juu ovat kertakaikkiaan kauniita ja aina vaan jaksan niitä ihastella.
Pidähän kristallit kirkkaina:D
Ihania kerrassan niin hurmaavia katseenvangitsijoita.

Riikka kirjoitti...

Heips Sirkka,

Se ihailemasi kruunu on vanha,antiikkiliikkeestä ostettu ja halvalla:).Menin hakemaan "huutokaappiani" ja kuin ollakkaan jättikaunis,mutta yhtä pölyinen kruunu huusi päästä meille.
Olin ihan varma ettei siihen ole ikinä varaa,mutta kerrankos kävi tuuri=)...Tosi kova oli putsaaminen,eikä ole vieläkään ihan puhdas :(. Se olisi melkein pitänyt purkaa ja yksitellen puhdistaa.Kai siksi oli niin halpakin kun myyjä tiesi mikä homma on edessä=).
-r-

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Ihania valaisimia!
Blokissani on sinulle jotain
Marika
http://haaveiluja.vuodatus.net/