18.9.2008

Keittiöstä ja pyöräytys olkkarissaKeittiöstä pari kuvaa vielä.Luna kerrankin rauhallisena makoilee lempipaikallaan terassin oven edessä.


Olkkaria katselin illan ja tuntui,että joku mättää,nyt ei ole hyvä näin.Joten otin uusiksi.vaihdoin sivupöytien paikkaa keskenään ja heti parani:)!Lampullakin on enemmän tilaa näin ja musta pöytä on edukseen toisessa nurkassa...Vilma käy mustasta sohvatyynystä=)!
8 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Teillä on kyllä niin kaunista...menin ihan sanattomaksi, ihailen vaan..

Riikka kirjoitti...

Kiitos,Sarppa:)!
Samat sanat voin kyllä sanoa sunkin kodista!!!

Olivieno kirjoitti...

Ensi kertaa täällä. Kyllä onkin ihanaa... voisin katsella vaikka kuinka kauan kuviasi! Tosi makee oli keittiön fiksaus!

Riikka kirjoitti...

Kiitos,Olivieno!Kiva kun kävit ja tykkäsit:)!Teilläkin on kaunista ja varsin viehätyin tavastasi kertoa entisistä ja nykyisistä karvakorvista:)!Tippalinssissa luin ja katselin tuhkauurnia,meillä kun niitä on kanssa aikas monta.Ne kulkee asunnosta toiseen mukana ja välillä sitten muistellaan vuosien varrella olleita karvakavereita:)!

Iloista päivää ja viikonlopunalkua,

-riikka-

Rouva Kulta kirjoitti...

Huomenta Riikka! Onnittelut näin vähän niinkuin etukäteen! Tällä kertaa valintasi oli suorastaan napakymppi ;-)

Riikka kirjoitti...

Kiitos sari :)!
Nyt se on tehty ja virallistettu:Totta tosiaan tälläKIN kertaa osuin oikeaan,hih varsinkin kun kyseessä on sama mies kuin edellisellä,mitä sitä uusia...=)))Kolmatta kertaa ei ole eikä tule,eihän tässä ihan matiksi ja merviksi ruveta(ne on tehny sen jo 11 kertaa),sorry mervi,jos seuraat tätä blogiani =))),mutta liika on liikaa...

Nyt lähden juhlimaan kera uuden(tai oikeasti vanhan) aviomiehen <3 <3 kera!!!

-r-

Rouva Kulta kirjoitti...

uih - mä olen täällä ihan fiiliksissä! Vähä niinku oisin melkein mäkin mennyt naimisiin -hih. Otin ihan pari lasia viiniäkin teidän onneksenne!

Minimalisti kirjoitti...

nättiä on :) pitääpä alkaa seurailemaan!