19.11.2008

Mietteitä...

...ystävistä!Minulla on muutama h y v ä ystävä lapsuudesta ja tietenkin se yksi paras(hih,vilkutus Pipsalle):) joiden kanssa pidetään yhteyttä ja puuhaillaan sitä sun tätä,mutta sitten on tämä "toinen" ystäväpiiri.
Ne ihmiset,joista on tullut ystäviä sisustamisen myötä, tavalla tai toisella.

On ihanaa kun on sielunveljiä,jotka ymmärtää nämä kaikki oudoimmatkin sisustuskotkotukset=).
Eikä koskaan meiltä jutut lopu,päinvastoin.
Eivätkä he väsy(tai ainakaan näytä sitä;))keskustelemaan tuunaksesta tai maalauksesta tai verhoista tai uudesta sohvasta ja sen päällisestä tai...tai....

KIITOS Sari, Krista ja Pia,että olette olemassa ja toivottavasti ystävyytemme jatkuu ja syvenee!!!Laitanpa tähän vielä muutaman kuvan makkarista,joka on taas kokenut pieniä muutoksia:

Ja lopuksi tämä meidän Nanan Ja Sulon ainokainen pentu,joka viihtyy mitä ihmeellisimmissä paikoissa=)...Ja josta ei ehkä voi luopua...Terkuin,
Riikka5 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Voi herttileijaa tuota kisua...makkarinne on ihanan iso, menen ny kurkkimaan lisää..

Riikka kirjoitti...

Juu,kissa on tosi suloinen.Ollaan ihastuttu kaikki siihen.Tietenkin on saanut paljon enemmän huomiota osakseen kun oli vain ainoa pentu joka syntyi.Nyt pähkäillään,että jätetäänkö se kotiin vai ei...Lasten mielipidettä on varmasti vaikea arvata=)!

Totta, makkari on iso ja pötkössä heti keittiön ja olkkarin jälkeen,joten kovat suunnitelmat olis että tehtäis siitä uusi olohuone lasiovineen ja nykyisestä tulisi ruokailusali...sitten muutettaisiin makkari yhteen yläkerran huoneista.
No täällä on paljon muutakin mitä pitäisi vielä tehdä,joten aika näyttää koska tapahtuu ja mitä:)...

-r-

Hanneloore kirjoitti...

Moikka. Makkarinne on todella kaunis ja kisuliininne varsinkin todella söötti..Kauniilta kotinne näyttää kokonaisuudessaan:)

Terkuin Hanneloore

Krisse kirjoitti...

Maailman suloisin kissanpentu.. meidän lauran jälkeen tietysti ;-)
Sinulla on kadehdittavan iso makkari. Nukkekodissa asuva Vaaralan emäntä tuumailee.
-Krisse-

Rouva Kulta kirjoitti...

Herttileijaa, kiitos ja samoin :-)
Muuttorumpa käynnissä ja kissansynnytystä odotellen.Uusi koti alkaa näyttämään jo kodilta (niin, siis sitä kylppäriä lukuunottamatta...:-(
Taas ois iso kuorma sis.tavaraa kirppikselle - uskomatonta mutta sitä vaan löytyy ja löytyy...

Nähdään!