21.1.2009

Ken tästä ovesta käy...




...pääsee taivaaseen!

Näin minullekin kävi,taas:).
Espoon Sunassa kerrostalon alakerrassa taivas?On on,nimittäin Pian ihastuttava Kampaamo/sisustusliike SISUSTAJAN TAIVAS:)!

Samalla kertaa saa ulkoisen olemuksen ja sisäisen olon kuntoon kun voi ihastella kauneutta ympärillään,hih ja vielä kodinkin upeaksi, kätevää eikö totta!
Tänään siellä monta tuntia(sain värin ja uudet jatkot päähän) istuneena voin sanoa,että lehtiä ei luettu kuten yleensä kampaajalla, vaan pää kääntyili ihan rasitukseen asti joka suuntaan.Työnteko ei varmasti Pialla helpointa ollut=);mutta kun siellä on niin paljon ihanaa katseltavaa!!
No eihän se tietenkään pelkäksi katseluksi jäänyt,kun minut tuntee,monta kassillistahan kaikkea ihanaa raahasin kotiin.
Voi odotan ,että pääsen laittelemaan uutuudet paikoillensa!!!Kuvia niistä sitten myöhemmin lisää,mutta tässä esimakua;)...









Ps,Kiitos Pia taas kivasta juttu"tuokiosta" ja tietenkin hienosta tukasta ja ihanista tilpehööreistä:)!Ja muuten tuo Jeannen "lauta-matto" mahtui kuin mahtuikin meidän vessaan!On aivan täydellinen!
Mukavaa iltaa kaikille terkuin,
Riikka

14 kommenttia:

Maria G kirjoitti...

Voi mitä kaikkea ihanaa sieltä kasseista löytyykään.. Odotan kuvia innolla. Lisäsin sut mun blogilistalle, jos ei haittaa. On nimittäin niin ihana blogi sulla..

Riikka kirjoitti...

Juu kaikkea ihanaa löytyy=)!
Minäkin lisään sut.Kävin heti kurkkimassa ja voi mitä tuunailuja,ihania,niitä lisää:)...
Niin tietenkin sun omien voimien puitteissa!Sulla on nyt rankat ajat ja hoidot menossa joihin toivotan kovasti onnea ja jaksamista!!!
Terkuin,Riikka

maano kirjoitti...

ihania aarteita kurkki kasseista :)

Krisse kirjoitti...

Ollapa kampaaja ja sisustuskauppa samassa paikassa...

Kalliiksi tulisi...:-))

Riikka kirjoitti...

En malttais olla laittamatta jo paikoilleen...=)
Pakko pestä vessan lattia kissanhiekoista ennenkuin maton laitan.Hih ekaa kertaa elämässäni ootan et pääsen pesee vessan=)=)!

Krisse;Pian puoti on oikeesti ihan luksusta,mutta lompakko(no HerraPeen lompakko)ei aina tykkää siitä hyvää=)...
Se on vaan niin helppoo,istua nauttimassa kun tukkaa laitetaan ja samalla toisella silmällä vilkuilla mitä sitä oikein tarvii
->lue haluu!
Pieneen sisustuskauppaan ku menee,jollei myyjä oo joku superkiva niin mulle tulee helposti sellainen ahdistava olo,et myyjä kyttää ja kattoo et eiks toi akka osta mitään vain hiplaa kaikkea.Tuolla Pialla on niin helppo olo,joskus ostan(no okei yleensä aina),joskus en,mut ei ahdista et joku kyttäis vaikka vaan hiplailis joka tuotetta=)!!

Nyt pakko mennä nukkuu et jaksaa aamulla herää,öitä kaikille!
-r-

Minttu kirjoitti...

Kiitoksia kommentistasi :) Ihania kuvia täällä sinullakin. Tosi kauniisti teidän koti on sisustettu. Blogisi onkin mulle uusi tuttavuus, joten aion heti seuraavana vapaapäivänäni oikein kunnolla perehtyä tähän ja nauttia :)

Hassua, että olen aiemmin asunut lähes Sunassa (Suvelassa) enkä ollut tuollaisesta kaupasta tietoinen. Täytyypi käydä joku päivä ihmettelemässä :)

Riikka kirjoitti...

Minttu;
Pia on pitänyt muistaakseni 9 vuotta kampaamoa ja nyt jonkun vuoden myös sisustuspuotia samoissa tiloissa(tosi hyvä idea:)).Se on siinä Jalavapuiston koulun viereisissä taloissa(jossa oli ennen kioski,jos muistat?) ja siinä vastapäätä tien toisella puolella on myös koulu ja kenttä,sekä koirapuisto,jossa itse ravasin kun me asuimme kalliorinteessä...
Käy ihmeessä kurkkimassa,Pia on ihana ihminen,ja siellä tosiaan kaikkea kaunista.Usein Pia maanantaisin hoitaa "juoksevia" ja nettikaupan asioita kotoa,joten kannattaa keskittää ajoitus muuhun päivään,jottei tarvitse vain kuolata ikkunan takana:)!

Hyvää yötä,
terkuin Riikka

Anis kirjoitti...

Hei.
Uutena käyttäjänä ja bloggaajana ihastelin blogiasi ja kotiasi.
Tuo kampaamon ja sisustuskaupan idea on varmaan täällä Suomessa aika uusi. En ainakan ole kuullut vastaavista. Todella hyvä ajatus...

Kirsi kirjoitti...

Onpa kauniita ostoksia, laita nopeasti kuvia...

Kirsi

Sirkka kirjoitti...

Oikeassa olet...muutaman kerran olen käynyt kyseisessä liikkeessä..vaan en ole tuoliin kerinnyt istumaan, kun katsella täytyi ympäriinsä sen minkä kiireiltän kerkisin...(mies odotti autossa) tuttua eikö:)

Ihanat ostokset!

"Kantriina" kirjoitti...

Kauniita ostoksia siun kasseissasi! :)

Hanneloore kirjoitti...

Tuonne täytyy päästä käymään:))
tulee vaan kallis reissu..
Ihanan näköisiä juttuja olet löytänyt.

Hanneloore

Rouva Kulta kirjoitti...

Käytän myös tuota kampaamoa - ja oikeasti inhoan, että joku räplää hiuksiani, mutta tuolla se ei haittaa :-))))
Perjantaina olisi hiustenleikkuu Pialla ja tottumuksesta tiedän tulevani muutaman kassin kanssa kotiin...

Riikka kirjoitti...

Kaunis kiitos taas kaikille kommenteistanne=)!!!
Laitan heti kuvia kunhan saan ihanuudet paikoilleen...Täällä kun taas on kaikki hyrskyn myrskyn kun vaihdellaan kaappien paikkoja ym muuta kivaa...:)
-r-