25.4.2010

Nyt on aika...

Esitellä tuleva tyylini:)!

Koti tyhjenee kovaa vauhtia ja uudet kalusteet on nyt tilattu!
Nordalilta on tulossa tämä kulutettu MUSTA vitriini(sorry huono kuva,se on kataloogista napattu,eikä kaappi kapene tuollatavoin ylöspäin vaan on tasainen kokomatkalta:) ).

Sekä nahkainen valkoinen lepakkotuoli!Näitä muuten voi tilata SisustajanTaivaasta:).Pia otti muutaman kappaleen myös myyntiin verkkokauppaan ja liikkeeseen!


Saattaa olla,että tilaan myös hopeanvärisen tarjotinpöydän olkkariin.Siitä en ollut aivan satavarma,joten aikaisemmista vahingoista viisastuneena mietin hetken ja katson sitten!

Huutiksesta huusin lehmäntaljan(mustavalkoisen)joka varmasti on jo huomenna perillä.Kuten huomaatte tyyli muuttuu perusteellisesti:)...Jotain vanhaakin tietysti tänne jää,mutta vähän selkeytän ja lisään aika reippaalla kädellä mustaa.Eri asia viihdynkö,mutta tuleepahan kokeiltua ja musta on helppo valkaista jos siltä tuntuu!

Uusi lamppukin on jo katossa.Sellainen roikkuva helmiäisvalaisin.Kuvia tulee kunhan saan uudet kalusteet paikoilleen ja paikat järjestykseen.Uusista valkoisista nahkasohvistakin(moderneista) haaveilen,mutta hiljaa hyvä tulee,ettei täällä saada ihan shokkia liian radikaaleista muutoksista=)...Totuttelen tähän uuteen tyyliin varoen ja katson viihdytäänkö.Yksi asia on kuitenkin aivan varma:siivous helpottuu pelkistämisen ja romppeiden hävittämisen myötä,ihanaa!!!

Kiitos taas kommenteistanne.Niitä on aina niin kiva lukea:)!

Terkuin,Riikka

13 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Aika iso muutos tulee olemaan entiseen verrattuna. Mielenkiinnolla odottelen kuvia uudistuksesta :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

maano kirjoitti...

kuulostaa hyvältä :)

Marianne kirjoitti...

Kiitos lepakkotuoli vinkistä.
Olen etsinyt nahkaisia päällisiä tuolinrunkooni :)

Eva-Liisa kirjoitti...

Kylläpä tulee suuri muutos entiseen.Jään odottamaan mielenkiinnolla,millainen kokonaisuus syntyy. Aika tradikaalia muutosta on kyllä luvassa kuvista päätellen.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Arja kirjoitti...

Iso muutos on sinulla tulossa, jäänpä odottelemaan kuvia lopputuloksesta:-)
Mukavaa maanantaita!

Anonyymi kirjoitti...

Huiiiiiiiii :) Hurja on tyylinmuutos! Mutta pääasia, että itse tykkää ja viihtyy!!! Sun kulmakaappi ja vitriinikaappi täällä paistattelevat mun ihastelussa ;) Ihaniiiii ovat!!! Tuleeko tänne blogiin huonekaluja lisää myyntiin, niinkuin sanoit?

Terkuin Kati

Riikka kirjoitti...

Jep,muutos on iso ja täytyy myöntää,että vähän jänskättää=).
No kuten sanoin aikansa kutakin ja maailmahan on täynnä ihania vanhoja huonekaluja jos tulee katumapäälle niin eikun huutis laulamaan ja uusia ihanuuksia taloon...
Mua on vaan oikeesti alkanut ahdistaa tää siivoomisen määrä ja kun olen todistetusti laiska ja inhoan pölyjen pyyhkimistä(jonka huomaa:)) niin ainoa vaihtoehto on hävittää "ylimääräiset" tilpehöörit.Siinä samassa vaan nyt menee sitten huonekalutkin,kun olen niihin lopen kyllästynyt=)!
Petri ei vaan aina ymmärrä näitä mun kyllästymisiä,mutta noooh...=)=)

MARIANNE: jos olet kiinostunut lepakkotuolista,niin kannattaa ottaa Piaan yhteyttä.Tiedän,että niitä on verkkokaupassa jo tilattu joitakin kappaleita,enkä osaa sanoa kuinka paljon hän niitä otti myyntiin.Ettet jää ilman:)...

KATI: Ihanaa,että kaapit ovat mieleisiä=).Hyvän kodin saivat kuten lautashyllykappikin!!Nyt vaan kuvia kehiin,koska olen aivan varma,että sulla on upea koti,joka olisi kiva "jakaa" meille muillekin?=)
Oon jo osan pienemmistä huonekaluista myynyt kirppis51llä ja teen täällä vielä kartoitusta mitä muuta lähtee!Noista talonpoikaisrokokoo ruokatuoleista(8kpl)en ole vielä aivan varma,mutta jos jotain kiinnostaa niin tarjouksia vastaan otetaan kyllä=)?
Ainakin tämä keittiön iso ruskea klaffipöytä lähtee heti kun saan saarekkeen kivitason suomeen.Se on jo tilattu aikaa sitten,mutta rahdeissa näköjään kestää!
Sinne 51selle olen myös vienyt paljon noita rokokoo kalusteita myyntiin ja nyt tuleville SISUSTAJANTAIVAAN helatorstain MARKKINOILLE tulee todella paljon tavaraa!Niin paljon kuin pakuun mahtuu...
Oliko sulla jokin mikä kiinnostais?

Mukavia kevät päiviä kaikille,
Riikka

Anonyymi kirjoitti...

Mua niiiiiiiiiin harmittaa, ettemme
pääse vieläkään sisustajan taivaan markkinoille :( Mua niin kiinnostais päästä tonkiin sun aarteita ;) Noo, tietty se ikkunanpoka kiinnostaa yli kaiken ;D mä se vaan en osaa luovuttaa, hähäää, mä jankutan niin kauan, että sä kyllästyt :D

Joops, onhan tää kaunis, mutta kovin keskeneräinen, eikä tästä varmaan ikinä valmista tulekaan :) Ei vaan toi aika riitä ainakaan tällä hetkellä blogin pitämiseen
:(
Sunhan täytyy vaihtaa blogis nimikin nyt sitten :)

Kati

Riikka kirjoitti...

Kati: Hihii,MUSTAA UNELMAA=)...
No ei kai niin radikaaleja olla!Sitäpaitsi tänään tuli KARSEE pettymys;tuo musta kaappi joka vielä viimeviikolla kun tilaus tehtiin oli Nordalilla niin tänään tuli soitto,että olivatkin loppu(yllätys tää aina niin tätä näiden tavarantoimittajien kanssa) ja tulevat Intiasta hamassa tulevaisuudessa:(...Että kyrsii!Jätettiin tilaus sinne vielä sisälle,mutta etsin nyt kovasti josko löytyisi jotain vastaavaa,tai vaikka vanhaa ja maalattavaa...Nyt kun kaikki mun isot kaaapit on poissa niin olen aika pulassa kun tavarat on laatikoissa pitkin ja poikin.No osa lähtee sinne markkinoille ja osa kirppikselle,mutta on tuota rompetta vielä yllinkyllin kaappiinkin mahtuvaksi,joten kiire olis löytää jokin mikä kelpais:)...
Ikkunanpokakin lähtee varmasti ,mutta ei ehkä ihan vielä...=)

Anonyymi kirjoitti...

Moiks!

No ilmota mulle sitte ekaks ku ikkunanpoka lähtee!!! Lupaakko???

No olipas harmillista, ettet saakaan vielä vitriiniäsi :( Inhottavaa ku tavarat keikkuu pahvilaatikoissa.

Terkuin Kati

Salla kirjoitti...

Hei, onpa insipiroiva blogi!

Onko tuo "550€ Talonpoikainen klaffikaappi salalokeroineen" vielä myynnissä?

Kiitos!
Salla

Riikka kirjoitti...

Kati: lupaan lupaan=)!!!

Salla:jep,lipasto on vielä tallella.On tarkoitus laittaa huutikseen,mutta kun en ole saanut uusia vielä niin en ole viitsinyt...
Laita viestiä jos kiinnostaa:)! riicca67@wippies.fi

Oikein hauskaa vappua kaikille!
Terkuin,
Riikka

Mari kirjoitti...

Vautsi mikä muutos teillä on meneillään! Tervetuloa kylään uuteen blogiini;)