28.9.2010

Isot kiitokset...

...taas kerran  kaikille markkinoilla pistäytyjille!Ilma suosi ja oikein mukava oli tavata teitä monia blogien takaakin:)!Kiitos!!!

Meillä ollaan toista viikkoa oltu kipeenä, eikä tämä koneella olo ole ollut ensimmäisenä mielessä.Tänään lapset sitten vihdoin koulussa,joten aikaa riittää myös muuhunkin kuin hoitsuna olemiseen...

Meillä on taas muutoksia=),yllätys!
Talonpoikaisrokokootuolit lähti vintille säilöön ja valkoinen pöytä konttiin odottelemaan huutista.Tilalle sain synttärilahjaksi HerraPeeltä, toivomani rottinkituolit taljoineen:)!
Ovat ihanat!Ja suuret,joten varastosta hain huutokaupasta kesällä huutamani piiiitkän tammipöydän,jonka ympärille tuolit onneksi mahtuvat.Mitään muuta sitten huoneeseen ei mahtunutkaan,siispä lipasto ja puusohva oli laitettava muualle.Kaappikin vielä lähtee nurkasta,sekä saattaa olla,että myös klaffi joutunee muuttamaan paikkaa tai kotia...(Kuten moni muukin huonekalu täältä,seuraa huutista,pian lähtee)!!

Pöytäryhmä on niin hallitseva,ettei huoneessa oikein voi olla muuta.Varsinkin kun toivon sitä "ilmavuutta" ja avaruutta tänne kovasti.
Uusi valaisin pöydän päälle on hakusessa,se saisi olla aika iso ja näyttävä.Nykyinen kun on ihan liian pieni noin pitkään pöytään.
Pöydän ajattelin maalata valkoiseksi,kun on liian punertava ja ilme vähän keveneekin vaaleana.Tässä kuvia,ollos hyvä.
Mitä sinulle tulee mieleen,minkälainen valaisin tähän pöydän päälle??Itselläni vähän mietinnässä iso sylinterinmuotoinen lamppu (tummana),tai kaksi jonkinlaista pienempää riippuvaa?
Ihanaa syksyn jatkoa kaikille,
terkuin Riikka

13 kommenttia:

toves sammensurium kirjoitti...

Hi...I am a new fan and follower from Norway,and I enjoy your beautifulpictures a lot!That red cat is stunning!!!!!!:)
Tove

Marianne kirjoitti...

Hui mitkä ihanat tuolit, ihan täydelliset!
Ja kiitos itsellenne, kivaa oli päästä poikkeamaan kirppiksellä, vaikkakin vähän harmittaa, että niin myöhään vasta ehdin paikalle :)
Kiitos silti siitä ihqusta lampusta, jonka olit säästänyt ihan mua varten ;DD

TIINA P kirjoitti...

Vallan kaunista nyt uusine tuoleineen ja pöydän kanssa, vaan olipa aiemminkin. Nämä sopivat juuri vuodenaikaan just eikä melkein.

Anonyymi kirjoitti...

Well Hello, onpa ihana yhistelmä -- sopii hyvin öljylamppu, vaan voisi ehkä myös sopia se ikkunan edessä oleva kristallikruunu melko alas laskettuna -- nää tuppaa olemaan niin makuasioita, terveisin Bea-mummu

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Moi Riikka :)

Mulle tuli mieleen ekana kans alaslaskettuna kristallilamppu. Siis aivan mahtavat lahjat olet saanut, WAU! Ja toi pöytä aivan mieletön :)

Empäs ole kerinnyt vielä laittaa sitä sohvaani myyntiin, joka päivä ajattelen miten ihana se musta olis tossa eteisessä, huoh!

Mukavaa loppuviikkoa :)

allidaalia kirjoitti...

Kauniit tuolit! Sopii hyvin pöydän ympärille. Ihana kokonaisuus.

Ainosofia kirjoitti...

Olet löytänyt tosi makeen tyylin kotiisi. Tykkään paljon!

Weisser Traum kirjoitti...

oh sooooo süss deine katze.machen meine katzen auch immer obwohl sie es nicht tun dürften.
aber unsere samtpfötchen sind einfach zum knuddeln.
sei lieb gegrüsst daniela

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mites olisi Pentikissä myynnissä oleva soikea lamppu, josta roikkuu lyhyitä poronsarveja ja kristalleja? Voisi tyyliltään ainakin sopia. Hintaa sillä ihanuudella on muistaakseni 550€..
terv. Marja

Taina kirjoitti...

On todella kaunista teillä,kyllä kelpaa oleskella tuolla,ihanaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Tee sellainen lamppu kun mulla on olkkarissa.
Eli vanha kärrynpyörä, petsaat sen tummaksi sitten kettingeillä kattoon ja sinne keskelle teet myrskylyhdystä lampun, tosi makeen näköinen, eikä oo joka talossa.

Tiina kirjoitti...

Ihania tummia sävyjä.

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa oli taas pistäytyä kirppiksellä. Kotiin ei taaskaan tarvinnu lähteä aivan tyhjin käsin:-) Kaunista teillä.

Terveisin Monika