9.1.2012

Maistiainen Viivin huoneesta...

Vielä ei neitokaisen huone ole ihan valmis.Pikku viilailuja siellä täällä,mutta tästä kuvasta näkee mitä tulossa on...Valkoista,mustaa,harmaata höystettynä vaaleanpunaisella(jota rakastan)!
Huone oikein kylpii nyt valossa,kun ennen oli lattian takia niin synkkä.Täältäkin olen isolla kädellä tyhjentänyt roinaa.Tuntuu että tukehdun,kun tavaraa on liikaa...

Verhot ja ruukut by Pia´s (entinen sisustajantaivas).
Matto aivan OMA tekemä=).Ihan elämäni eka virkkaus,tähän ei lasketa niitä koulun ketjusilmukoita :)...Löysin taannoin kirpparilta kilotolkulla ihania matonkuteita,jotka ostin,koska ystäväni virkkaa mattoja.Mitenkäs kävikään,jäin itse koukkuun:)!
Kokeilin ja nyt olen jo monta mattoa virkannut...Mitään malleja en osaa,enkä tod mitään pitsivirityksiä,mutta itse tykkään näistä "pelkistetymmistä" versioista...




Lumista maanantaita toivotteleepi,
Riikka

17 kommenttia:

Akissfromthepast kirjoitti...

upean seesteinen huone. tuo lipasto on erityisen upea :D mukavaa tätä vuotta ja viikkoa! :D

selma kirjoitti...

Hyvä sinä! Upea matto!

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

Ihana rauhallisen, raikkaan ja valoisan näköistä. Itsellä juuri nyt sama tunne tuon tavaramäärän kanssa. Tekis mieli tilata vaihtolava pihaan ja tyhjentää huushollia oikein isolla kädellä. Pitää saada tilaa hengittää ja uusien ajatusten liihottaa :)

Katariina kirjoitti...

Kauniilta näyttää! Ihana tuo lipasto.

Rouva Kulta kirjoitti...

Sä olet niin Paras Matontekijä meidän kylällä :)

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Ihanalta näyttää :)Kuten muukin koti! Upeita uudistuksia!!

Arvaas mitä.... täälläkin virkataan, joskin valkoista... ;)

Tiina kirjoitti...

Kaunista tulee, tykkään.
Hiukan on samanmoiset tyylit täälläkin vanhemmalla neidillä; valkoinen & musta ja ensin oli sitä v.punaista vaan nyt sekin on jäänyt jo pois.

Tiina kirjoitti...

Ai... jäi sanomatta, matto on tosi hieno. ♥

TapiPetit kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
TapiPetit kirjoitti...

Riikka, hyvin on koukku pysynä kädessä, ei tuohon mittään malleja & pitsivirityksiä tarvitakkaan, less is more -mattomotolla voittajaksi!

Riikka kirjoitti...

Kiitos =)!
Jep,kyllä oon maton(mattojen) puolesta niiiin ylpeä itsestäni,kun en tod ole mikään käsityöihminen,eikä myöskään pitkäjännitteisyys ole vahvimpia puoliani :)...
Nämä kyllä valmistuvat aika nopeasti,eikä ole pikkupipertämistä,siksi varmasti olen niitä jaksanut tehdä!Nyt on kuteet loppu,joka on sääli,kun intoa vielä riittäisi(ainakin hetken)...

-Riikka-

Unknown kirjoitti...

Ompa kaunista, niin rauhallinen tunnelma, että taidan tulla sun luo asutelemaan vähäksi aikaa.:)
Mukavaa viikon jatko Riikka.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana koti sinulla. Saako udella mistä olet ostanut keittiön mustan kattovalaisimen (pöydän päällä oleva). Etsin vimmatusti juuri tuollaista omaan kotiini:) Kiitos, jos saan vastauksen. Jos et halua sitä tähän kirjoittaa, voitko lähettää sähköpostiini satureinikainen@aol.com.

Riikka kirjoitti...

Hei,ja kiitos taas kommenteistanne<3!!

Mustasta lampusta on aikaisemminkin kyselty:),siis jos tarkoitat 2osaista köyhähopeisilla kuvuilla olevaa keskikonsolin päällä? Se on Jeanne d´ark livingin tuotantoa vuosien takaa,jota ei valitettavasti enää valmisteta:(... Hih,pari varaustakin olen sille saanut,jos joskus haluan myydä sen=)!
Tai jos tarkoitit isoa tummaa ruokapöydän kupulamppua,niin se on tummanharmaa ja Ikeasta(foto nimeltään,saa kahdessa koossa)...

-Riikka-

Liisa kirjoitti...

Kaunis huone Viivillä! Ihana pikku maistiainen ;)
Ja todella ihana tuo virkkaamasi matto, hih, pitäisköhän munkin kokeilla saisinko tommosen pelkistetymmän aikaiseksi...ois nimittäin oikein munkin makuuni :)

sofiita kirjoitti...

IHANA matto!!!

Veera kirjoitti...

Ihana matto, huone ja koko koti. Eksyin tänne ennen joulu katselemaan hurjasti muuttunutta kotia ja sain kunnon inspiraation puuskan! Aina välillä on pakko tulla uudestaan ihailemaan. :)

Olin jo kauaa tuskastellut oman tavaramäärän kanssa ja täällä minusta ihanasti huomaa miten voi olla vähemmän tavaraa, mutta silti persoonallista ja kauniita yksityiskohtia. :)Meilläkin on vanha talo ja mietiskelin miten yksinkertaisempi tyyli soveltuisi sinne, mutta täältä sain vahvistuksen sille, että oikein hyvin toimii. :) Kiitos kaunis inspiraatiosta!