13.1.2012

Simba etsii kotia...

...Surukseni olen huomannut,että Simba ja Sulo ovat alkaneet tapella keskenään:(... Korvat ruvella ja naamat naarmuilla mennään kiljuen peräkanaa,huoh!Niin ikävää!!
Nyt sitten tätäkin kautta etsin Simballe uutta rakastavaa kotia/ihmistä!
Poika on leikattu ulkoileva hiirikissa.Rakastaa myös köllimistä kodin lämmössä ja sylittelyä.Kova juttelemaan.Aina elänyt lasten,koirien ja muiden kissojen kaverina.
Nyt sitten kollipojat keskenään ovat päättäneet tappeluilla ratkaista kumpi on kumpi:(,jonka takia nyt uusi koti hakusessa,ennen kuin tulee vakavampia vammoja!
Simba on Mainecoon/Persialais/Turkkilainen van Mix!Lempeä ja ihana luonne!

Jos kiinnostuit,laita viestiä ja tule katsomaan! riicca67@wippies.fi
Pienen "henkivakuutusrahan" otan,mutta kaikista tärkeintä on hyvä rakastava pysyvä koti,minun niiiin rakkaalle Simbulille!!
Raskain terkuin,
Riikka

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Simba ja Sulo ovat alkaneet tapella keskenään. Sitten mainos heti perään, "lempeä ja rauhallinen luonne" ? ? ?

Riikka kirjoitti...

Jep,on aivan upea luonne!
Sulo on vanhempi,eikä kestä nuoren pojan kukkoilua,josta tappelut syntyvät!Et sinäkään vain kehräisi,jos päällesi käytäisiin :)...

JohannaMaria kirjoitti...

Lempeä ja rauhallinen voi todellakin olla, vaikka ei tulisi toisen saman sukupuolen edustajan kanssa toimeen! Meillä on kahdella uroskoiralla ollut vastaavanlainen tilanne. Aivan mahtavan näköinen kissa, muistuttaa kovasti isäni edesmennyttä rakasta persialaista. Minkä ikäisestä kissasta on kyse? Vai luinko postauksen liian nopeasti enkä huomannut ikää mainittavan... Onnea rakastavan kodin etsintöihin ja

Ihanaa viikonloppua Sinulle ja perheellesi toivottaa JohannaMaria

Anonyymi kirjoitti...

onkos tämä simba minkä ikäinen?

Riikka kirjoitti...

Heissan,
Simba on syntynyt joulukuussa -08,eli kolmevuotias nuoriherra :)!
-Riikka-

Jonanna kirjoitti...

Aika jäätävä katse kissalla ;) Arvaa varmaan, mitä olet sen päänmenoksi keksinyt. ;) Toivottavasti katti saa hyvän kodin!

Pia kirjoitti...

Hei
Ihan kissa-herra <3
Sattui sydämeen, ja harmi kun en itse ole kissaa ottamassa, toivoisin että hyvä koti löytyisi, saanko julkaista fb sivullanikin, vai joko kisulle on löytynyt koti ?

Riikka kirjoitti...

Kiitos,Simba löysi hyvän kodin kaveripiiristä tutulta :)!

Unknown kirjoitti...

voi harmi! olisin ollut erittäin kiinnostunut simbasta, meilläkin on zimbaa, keltainen uroskissa sekin, mutta täyttää nyt keväällä 17 ja alkaa olla aika huonossa kunnossa... olis ollut jotenki kiva jos olis tullut uusi nuorempi simbaa taloon =)

susanne