8.5.2012

Viivin terveiset ja KESÄterde...


Myöhästyneet terveiset sairaalasta:)!
Tietenkään (kun meistä on kyse) kaikki ei mennyt niinkuin piti... 

Maanantai-iltana kun mentiin sairaalaan sisään ja kaikki oli erittäin hyvin!Tyttö oli niiiin hyvässä kunnossa kuin ikinä,ei rohinoita ei limaisuutta,eli ihan paras kunto leikkausta ajatellen.
No seuraavan aamun nukutus ja kallovetolaitteen asennus sujui hyvin ja kun neito palasi salista oli näky näin aurinkoinen(eka kuva) :)!Ei puhettakaan kivusta tai muusta ikävästä...Onneksi!
Tarkoitushan oli,että pian asennuksen jälkeen aletaan painoja lisäämään ja ensimmäiset päivät menivätkin hyvin,monta kiloa saatiin painoja laitettua!Aurinkoinen ja todellakin ihan ääneen naurava tyttö oli vastassa aina kun ovesta huoneeseen astui.
Se lohdutti kovasti,koska olin myös jännittänyt kallovedon kivuliaisuutta!Ilmeisesti paine selkärangassa helpotti suuresti oloa ja kivuista ei ollut tietokaan:)!No painoja lisäiltiin torstai-iltaan asti ja hyvin meni kunnes tuli stoppi,eikä enää todellakaan naurattanut.Nopeasti painoja vähennettiin ja ajateltiin,että menee ohi!Mitä vielä,alkoi oksentaminen ja siitä seurasi erittäin paha limaisuus ja rohinat keuhkoissa,jonka seurauksena perjantaina keuhkokuume epäilys ja koko homma kaatui siihen :(! Samalla huomattiin vielä pissatulehdus,joka johtui ilmeisesti maanantain katetroinnista...Huoh!Niinpä kaikki verikokeet,toimenpiteet,nukuttamiset,laitteiden asentamiset,kallovedot, TURHAAN!
Leikkaus peruttiin ja kalloveto purettiin...Muutamat päivät vahvoilla antibiooteilla suoneen teki tehtävänsä ja sinä maanantaina kun leikkaus piti olla me tultiin kotiin!
Helpotus oli kyllä todella suuri sillä hetkellä,mutta nyt jännitetään elokuuta,silloin mennään uudelleen yrittämään...Kaikki vain muuttui siten,että kirurgit eivät Viivin kunnon takia voi kallovetoa yrittää ja leikkauskin muuttuu lyhyemmiksi versioiksi,koska eivät voi ottaa noin isoa riskiä enää!Siis ensin laitetaan tangot,mutta ei luuduteta ja jatkossa 3-6kkden välein suoristetaan osia selästä yhden ison kokonaisoperaation sijaan...Että näin mennään nyt ja pitkään jatkossakin...

Yhteenvetona täytyy kuitenkin sanoa,että kaikella on tarkoituksensa ja luulen,että nyt oli hyvä,että kävi juuri näin,koska minusta tuntuu ettei Viivi olisi kestänyt noin isoa leikkausta!
No mutta nyt on tyttö kotona iloisena ja yritämme nauttia kesästä ilman ajatustakaan,että syksyä on olemassakaan :)!


Ja nyt tuosta hienosta aasinsillasta :) KESÄisiin kuviin,jotka otimme Pian kanssa eilen meidän terassilla!Kuvasimme hänen By Pia´s pellavatunika mallistoa!Tämä vaaleanpunainen unelma on niin mun makuun...Ihana!
Terassia olen laitellut vähän kesäkuntoon.Maalasin valkoisen metallisohvan ja rokokoiset sohvan,sekä ruokapöydän mustalla (ylläri:)).Antoivat vähän ryhtiä tänne uloskin!
Ja tilasin Pialta paljon kukkia,joita nyt vielä täytyy siirrellä sisään ja ulos kylmien öiden mukaan,heh,kuinkahan kauan muistan...Olen vähän sairaan huono kukkien ja puutarhan kanssa...Kaikki kuolee,koska en tod muista edes kastella saati lannoittaa...
No pidemmittä puheitta tässä kuvia erittäin kuvauksellisesta Piasta (oon kade) ja meidän KESÄterdesta:
Ihanaa kesän odotusta ja sydämellinen kiitos kaikille tukijoille ja hengessä mukana olijoille tässä Viivin asiassa!Olette tärkeämpiä kuin ymmärrättekään!!!<3Ps. Tähän loppuun vielä muistutus: juu olen myös tulossa myymään ensi lauantaina Pian puodille espooseen:)!Laitan myytävistä kamppeista kuvia pian...Tulossa on lamppuja,kruunuja,sisustusrompetta ja myös vaatteita(tunikoita ym...) ja Sarilta paljon huonekaluja...

10 kommenttia:

Sky Mikaela kirjoitti...

Viiville kovasti terkkuja ja sulle isot halit täältä. Pidän peukkuja syksylle, että silloin onnistutte toimenpiteessä.
Oot vahva nainen ja sulla on ihana pikkutyttö. Elämä on varmasti rankkaakin, mutta Viivi on varmasti saanut maailman parhaimman äidin, juuri Viiville parhaan <3

Ihana tunnelma noissa terassikuvissa :)

Liisa kirjoitti...

Huoh, miten ihana toi teidän terassi on!!! Ja kyllä, vaikka oonkin valkosen ystävä henkeen ja vereen, niin tuolla valkean keskellä, vihreänkin tulviessa ikkunoista terassille, mustat huonekalut antavat ryhtiä ja kontrastia! Kyllä sä osaat ;)

Lueskelin myös noita Viivin kuulumisia, enkä osaa sanoa muta kuin, että noin oli varmasti tarkoituskin käydä, kuten itsekin sanoit! Ei ollut vielä oikea aika Viivin leikkauskelle, joten kaikesta kauheudestakin huolimatta varmasti hyvä, että leikkaus siirtyi! Ihanaa kesää ja paljon voimia sinne teille! Terkut söötille Viiville <3

Ansku kirjoitti...

Kyllä nuo operaatiot ovat aina isoja juttuja, mutta kylläpä
Viivi on ollut uskomattoman reipas! Mutta kaikella on tarkoitus ja niin myös leikkauksen siirtymisellä!

Ja Wow, ihq, ihana, suloinen, herkku...mieletön terassi ja kesäinen huone! Voi kun saisin joskus edes jotain tuon tapaista, ihana paikka sisustaa ja kesästä nauttia. Ja kuvattavakin on tosiaan kuvauksellinen ja kaunis nainen!

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Teillä on varmasti ollut raskasta aikaa (kaikki jännitys leikkauksesta). Nyt kuitenkin pääsette nauttimaan kesästä ja aivan upeasta terassista!!!! Syksy tulee kun on tullakseen, turha sitä on vielä ajatella.

Oikein aurinkoisia kesäpäiviä teille, vaikka sinullahan on oma aurinko (Viivi) siellä kotona muutenkin:)

Weisser Traum kirjoitti...

morgen du liebe

oh ich wünsche euch und der süssen viivie ganz viel kraft, englein die euch tragen und dass viivie nicht allzuviele schmerzen hat.
der kleine tapfere sonnenschein.
habt eine gute woche .
umarme euch alle herzlichst daniela

Ainosofia kirjoitti...

Hei,
Viivin suhteen ajattelen, että näin oli varmaan tarkoitettu, että leikkaus siirtyi.
Nyt sitten voitte nauttia kesästä ilman toipumisia leikkauksesta.
<3

Teillä on aivan huippuihana tuo terassi... ja Pian mallikuvat vertaansa vailla. Ilo katsella.

Jatta kirjoitti...

Aivan ihana tuo teidän terassi ja mikä tunnelma! :)

Millä ja miten tuon sohvan maalasit, kun siinä kaiketi oli tuo verhous jo ennestään?

Jatta kirjoitti...

Aivan ihana tuo teidän terassi ja mikä tunnelma! :)

Millä ja miten tuon sohvan maalasit, kun siinä kaiketi oli tuo verhous jo ennestään?

Riikka kirjoitti...

Kaunis kiitos taas kaikille <3!
Jep,oli sellainen tunne(ja mega iso pelko) ,että nyt ei kaikki leikkauksessa mee hyvin,joten olin kyllä tosi huojentunut kun näin kävi!!Kaikella on tarkoituksensa...

Jatta; sohvan puuosat maalasin ihan ilman mitään suojaamisia ym mustalla oteksilla "huolimattomasti" sutien ,siten että alta paikoin näkyisi alkuperäinen valkoinen.Siitä tulikin tosi kiva:)!Meinasin jo sohvan heittää pois,koska oli (ylläri) talven tuossa lumen ja veden armoilla ja kankaat kärsivät,mutta nyt kun maalasin niin ei enää mua pal haittaa ja olkoon nyt tuossa :)!Haaveilen,että jaksaisin viritellä siihen jonkun vanhan vähän räjähtäneen pellavakankaan sitten tulisi ihan täydellinen,mutta ...sitä odotellessa...=)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Riikka,
teidän terassinne on aivan loistava! Yritin etsiä blogistasi josko sinulla olisi kommentteja terassinrakentamisesta/-tuunaamisesta, mutten löytänyt. Oletko kirjoitellut siitä?
Nimim. terassin rakentamista suunnitteleva sistustelija :o)