15.8.2012

Kesä meni... ...aivan totaalisessa blogipimennossa!
Ollaan oltu kuin ellunkanat,oltu vaan,aivan täysin vapaalla :)!Ja voin kertoa,että kevään sairaalajännityksen takia tämä teki niin hyvää...

Ollaan matkusteltu,niin ulkomailla kuin kotimaassakin!Alkukesästä lasten kanssa vietiin Äitini synttärimatkalle Kyprokselle.Sillä oli kiva aloittaa kesä:)!Rentoa leppoisaa oleskelua altaalla ja mikä parasta AURINKOA!

Petrin ja ystäväpariskunnan kanssa kävimme vajaan viikon matkalla Saksassa.Olimme katsomassa motogp-kilpailua!Hieno kokemus,varsinaista hulinaa kun ihmisiä oli n 200 000 pienellä alueella :)!
Berliinissäkin vietimme muutaman päivän ja tykkäsin siitä kovasti.Paljon jäi vielä nähtävää ja koettavaa,joten sovimme,että ensivuonna samalla porukalla uudestaan :)...Toivottavasti ilmat ovat yhtä hyvät myös silloinkin,meillä kun kävi tuuri ja koko kesän kuumimmat helteet saimme tosiaan nauttia siellä Saksanmaalla!

Kotimaassa mökkeilimme,niin Konnevedellä,kuin Kotkassakin!Suuri KIITOS ihanille isännille!On niin harvinaista herkkua kun saan myös Petrin mukaan reissuihin(eikä hän ole vain töissä),joten tämä kesä on tuntunut niiiiin parhaalta moniin moniin vuosiin!! Nyt sitten on virtaa jaksaa taas syksyn koitokset sairaaloineen ja leikkauksineen(uusi leikkauspvä on muuten 10.9,sitten taas jännitetään)!

Sisustamisenkaan saralla ei ole koko kesänä tapahtunut mitään uutta,hyvä,että olen edes viitsinyt siivota =)!
Siispä heti kun alkoi arki,niin tuli iso inspiraatio!Hyvä näin,koska ehdin jo pelästyä,että eikö todellakaan enää mikään kiinnosta kotona :)!No nyt on pää täynnä ideoita,mutta niihin tarvitsen myös Petrin apua,joten niistä myöhemmin...
Tein heti mitä itse pystyin,siis raahasinpa ulkoa vaaleanpunaisen sohvan sisälle ja pyörittelin vähän muitakin huonekaluja ja tälläistä jälkeä siitä sitten tuli:

                                        Nautitaan vielä kesän viimeisistä helteistä :)!
                                                            Terkuin, Riikka

8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihanaa, kun olet saanut viettää loistavan kesän, jaksat taas paremmin syksyn koitokset.
Saksa on ihana maa, mie tykkään kovasti ja ollaankin siellä aika paljon matkusteltu, moottoripyörällä tosin.
aurinkoista loppukesää ja tsemppiä tulevaan leikkaukseen.

Liisa T. kirjoitti...

Aivan mieletön tuo sohva! Sopii täydellisesti paikkaansa niin väreiltään kuin tyylintäänkin.

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Ettei vaan hiivi romanttisuus takaisin pikkuhiljaa ;) Upea sohva <3 Meillä meneillään eteisremppa, olen sitä nyt vuoden odottanut... Arvaappas montako ideaa tahtoisin siihen nyt toteuttaa kun oon saanut rauhassa miettiä...
Tsemppiä syksyyn, onneksi olette ottaneet kesän lunkisti, noin se pitääkin, Hyvä Riikka :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavan kaunista!!!

kanaemo kirjoitti...

Kesälomasta tai vapaista täällä vaan tyydytään haaveilemaan... ;) Töitä olisi enemmän kuin ehtii tekemään, tiedä sitten onko se hyvä vai huono.

Aivan ihana tuo vaaleanpunainen sohva!!<3

Anonyymi kirjoitti...

Pieni vinkki kirjoitusasuun: Pisteen ja pilkun jälkeen tulee välilyönti. Helpottaa kummasti lukemista:)

Unknown kirjoitti...

Kiva kuulla, että joku ottaa ja käy joskus kotikunnassani mökkeilemässä.. Metsien ja vesien kunnassa! :)) Kuinkahan elämä teillä nykyään sujuu?

Anonyymi kirjoitti...

Ovatko tuolit jo menneet? :)