10.8.2008

Keittiön tuunaus...

Kun tähän taloon muutimme viimekesänä,oli itsestään selvää,että keittiölle on PAKKO tehdä jotain.Värimaailmakaan ei ollut ihan mieleinen,kuten huomaatte.
Nämä ennen kuvat ovat välittäjän ottamia keittiöstä myynti-ilmoitukseen.Käytän nyt näitä,kun jostain kumman syystä eipä ole tullut paljon kuvia otettua ennen remonttia=).Näissä jälkeen kuvissa on osassa vielä remontti kesken,joten jotain puutteita vielä huomaa(esim listoja puuttuu ym,älkää niistä välittäkö).

Mietimme kokonaan uusia kalusteita,mutta päätin,että ensin katson pystynkö maalilla ja tuunaamisella parantamaan tilannetta...Ja katso,näin kävi=).
Vähän maalia, vähän panelia ja uudet kivitasot niin johan alkoi näyttämään juuri siltä miltä halusin!Ei niin hieno,ei niin kliini vaan juuri se homssuinen "maalaiskeittiö"!Minunlaiseni=)!

Kaapinovet eivät ole puuta vaan sitä kamalaa perinteistä mitälie melamiinia ja se arvelutti,että onnistuuko maalaminen?Laitoin alle pohjamaalin ja päälle pensselillä ronskeilla vedoilla ikkuna/ovi maalin.Olen itse tyytyväinen tulokseen,mutta ehkä ammattimaalarin ei sovi liian läheltä ovia tarkastella=)...
Yksi alataso kaappeineen poistettiin ja yläpuolelta lasikaappi,jonka ovet saivat uuden paikan kulmakaappien ovina.Sen lasihyllyt laitoin tuohon ikkunan eteen,olivat kuin siihen tehdyt:)!Tason paikalle ostin ison senkin ja maalasin&kulutin pinnan.Se sopii mielestäni ihanasti paikalleen...

No tässäpä kuvat katselkaa itse:) :
Valitettavasti joudun taas kirjoittamaan nämä kaikki putkeen,kun edelleen tämä kone näyttää kuvat teksteinä.Enkä siis pysty kuvien väleihin kirjoitusta laittamaan...:(
Sariiii,apuaaa,nyt taas tarttisin jelppii.....Tyhmä ei osaa...

7 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Valkoinen maali tekee todella ihmeitä, mielestäni keittiösi raikastui, ja näyttää suuremmalta. Oikea ratkaisu, ja sinunlaisesi, ihan totta.

Sunnuntain jatkoja,
Elsa

Rouva Kulta kirjoitti...

Tässä pikapika-apu: vie hiirellä kursori kuvan viimeisen merkin taakse( eli se viiva vilkkuu :-)
- paina enterillä muutama rivinvaihto - ja kirjoita.

Tai valitse kuvan teksti siniseksi ja paina ctrl ja X = leikkaa. Vie kursori haluamaasi paikkaan ja paina ctrl ja V = liitä kuva haluamaasi paikkaan.

titta kirjoitti...

Tosi hieno muutos. Mahtavaa, että maalasitte keittiön, sillä nykyihmiset liian usein repivät täysin kunnossa olevat ja toimivat keittiöt irti ja korvaavat uudella.
Mukavaa sunnuntaita
:) Titta

Sirkka kirjoitti...

Voi Riikka...enstex kun katselin noita ylimpiä keittiön kuviasi, niin ajattelin...et mitä se Riikka on mennyt tekemään:)) mut sitten siis aivan ihanaaaaa, minä pidän.
Kyllä Sinä osaat näköjään ihan mitä vaan.

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Minä ihailin ensin vanhoja kuvia hartaasti mutta kun maltoin katsoa jälkeen kuvat niin en voinut kuin huokailla ihastuksesta. Mikä valoisuus ja tilan tuntu ensimmäisiin verattuna, kerrassaan ihanan näköistä.
Voi kun joku kävisi kertomassa mitä muuta minä teen tuvan keittiö nurkkaukkaukselle.

Sarppa kirjoitti...

Hieno muutos, keittiö on kyllä viehättävä

Itsekkin samanmoista remppaa tehnyt..

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa tilavamman näköinen valkaisun jälkeen keittiöstäsi! Paneelit näyttävät korottaneen tuota välitilaa, näin kävi myös meillä keväällä.

Saisinko linkittää sinut miun suosikkilistalleni.

terveisin kati punaisesta torpasta