11.8.2008

Pöytiä...

Käytiinpäs Sarilla eilen iltavisiitillä ja mummonlipaston vientimatkalla ja y l l ä t y s taas sieltä löytyi aarre:).Olen ihan kade kun toisilla on yllätysten ja aarteiden ullakko...

Tämä ihana rokokoopöytä lähti mukaan.HerraPeekään ei ihme ja kumma laittanut yhtään vastaan hmmm...Outoa...Ehkä ajatteli että edes kerrankin vietiin isompi huonekalu kuin tuotiin:)?No kuitenkin tämä ihanuus löysi heti paikkansa ja minusta sopii mainiosti nyt tuohon hyllyn alle!Eikös olekin ihana?Entäs sitten tämä toinen "murheenkryyni".Maailman ihanin pöytä,joka oli pakko saada kun sen viime syksynä bongasin huonekalukirppikseltä,ei vain ole löytänyt paikkaansa meiltä:(.Olen sitä käännellyt ja väännellyt paikasta ja tarkoituksesta toiseen,mutta ei...Viimeajat raukka on majaillut verhon takana lipan alla yläkerrassa.
Yleensä minulla on tapana laittaa aika piankin kiertoon sellaiset huonekalut jotka eivät paikkaansa löydä,mutta tässä on JOTAIN kun en ole sitä tehnyt?
Keksikääs te mitä tälle kaunokaiselle teen?:)

7 kommenttia:

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Ihastuttava löytö! Sarin vintti taitaa olla todellinen aarreaitta?
Onko tuo "murheenkryyni" Kuinka korkea? Eikö kävisi sivustavedettävän eteen pöydäksi? Työpöydäksi taitaa olla liian kantikas? Ihana joka tapauksessa en ihmettele että että ei uutta kotia ole vaille=o)
Marika
http://www.haaveiluja.vuodatus.net/

Riikka kirjoitti...

Moikka Marika,
Murheenkryyni on ihan normi keittiönpöydän korkuinen ja kokoinen.Siinä on vielä jatkot,jotta saa kuudelle hengelle ison pöydän.Avattuna siitä kylläkin puuttuu yksi reunalista.

Työpöydäksi itsekin sitä mietin...Sivustavedettävän eteen voisi mennäkin,mutta ei meillä kun ainoa oikea paikka sohvalle on juuri tuossa keittiön ikkunan edessä ja siihen ei muuta mahdu!Juu ihana se on,ja jollen sille pian käyttöä löydä niin on pakko laittaa kiertoon.Ei raski pitää vain jemmassa,kun voi saada hyvän ja sitä oikeasti tarvitsevan onnellisen kodin:)...
-riikka-

Sirkka kirjoitti...

Juu, pieni rokokoopöytä sopii hyvin siihen hyllyn alle, mielestäni aina hyllyn alla sekätaulun alla täytyisi olla jotain...
Voi jummi jammi mikä pöytä, siiis kaunotar konsanaan, pidän siitä niin että ääni menee:))
Mut jos sinulla on mahdollista pitää se vielä jemmassa, nimittäin ..mielihän muuttuu ja jos vaikka saisit sen teille sopimaan..jos ei niin anna iloa ja onnea eteenpäin, niin saat itsekkin siitä iloa ja voit taasen hankkia jotain mukavaa itsellesi.
Pidetään peukkuja päädyit sit jommin kummin!

Sarppa kirjoitti...

Juu ajattelin samoin tuosta Sarin vintistä. mitähän kaikkee siletä vielä löydätkään?
Hienosti sopii pöytä ja hylly yhteen...

Toiv. löydät tuolle ''murheenkryynille'' sopivan paikan, aikasta ihana on..

Riikka kirjoitti...

Jep,Sarilla on kyllä oikeasti paljon kaikkea ihanaa:).Ja täytyy myöntää että oon etulyöntiasemassa kun pääsen sinne aina välillä koluamaan...=))))
-r-

Rouva Kulta kirjoitti...

No huh...nyt kyllä meidän vintin sisältöä arvostetaan ihan liikaa;-)Riikalla on vaan taipumus luoda tuota kauneutta!

Riikka! MÄ tiedän tuolle sun "murheenkryynille" hyvän paikan...ota se kyytiin seuraavaksi meille päin,hih! Lasten sukat löytyi kylppäristä ja kukkapenkistä, taitaa kuuluu teidän Herrantertuille?

Riikka kirjoitti...

Sari,

Älä yritä sulla on oikeasti kaikkea ihanaa,niin kodissa kuin vintilläkin!:)

Heh,eivät sitten muuta riisuneet,sekin olisi voinut olla mahdollista kun on meidän tertuista kyse=)...No sukat silitettyinä ja tärkättyinä kiitos=))))...