3.10.2008

Paljon on tapahtunut...

...niin itselleni,että täällä kotona :)!
Pari viikkoa sitten lupasin myöhemmin kertoa asian joka silloin oli h u i p p u s a l a i n e n =).Nyt on aika kertoa syy tähän salailuun. Menimme HerraPeen kanssa naimisiin taas.Juu luit oikein
t a a s =).

Jokunen vuosi sitten tiemme erkanivat 11 avioliittovuoden jälkeen,tai siis ainakin näin kuvittelimme,mutta joku(ehkä korkempi taho tms) päätti: ehei ette te toisistanne eroon pääse!

Yritimme olla erossa toisistamme ja jonkun ajan kuluttua luovutimme!Päätimme,että jos ei kerta pystytä erikseen asumaan,niin asutaan sitten yhdessä ja perheenä taas!

Nyt sitten salaa(melkein) kaikilta kävimme minun syntymäpäiväjuhla päivänä(jonne oli ihmiset kutsuttu juhlimaan vain synttäreitä tietenkin:))uudestaan vihillä!
Toimitus oli maistraatissa tällä kertaa koruttomampi ja, onneksi, lyhyempi kuin vuosia sitten nuorena tyttönä kirkossa,mutta NAIMISISSA nyt ollaan ja sillä hyvä=)!

Juhlat olivat ratkiriemukkaat vaikkakaan kaikki ketkä olisin paikalle halunnut eivät päässeet.Ilo oli kuitenkin ylimmillään ja yllätys monelle melkoinen juhlan yllätyskäänteestä=)!Tästä pääsenkin sitten kotona tapahtuneeseen muutokseen.Juhlien jälkeisenä aamuna tuli tekemisen puute,eihän sitä voi reporankana maata(kuten yleensä:))...Joten mitä tekee tämä pariskunta?No tietenkin alkaa maalaamaan alakerran puulattioita valkoiseksi=)!Ja tulipa muuten ihanat!


Täällä sitten kuljettiin polkuja pitkin kaappien ja lipastojen välissä muutaman päivän,kun lähes kaikki olohuoneen kalusteet tönöttivät keittiössä.Yläkertaan kuljettiin n 50 senttisestä raosta ja muutenkin elo oli hetken aika eksoottista.
Pahinta kaikessa kuitenkin oli tietokonettomuus,kun kone vietiin yläkertaan ja langaton yhteys ei toiminutkaan!!!

Nyt kaikki tämä on onneksi takanapäin ja netti toimii sekä lattiat loistaa valkeuttaan=)!Ihanaa!16 kommenttia:

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Olen huomannut=o)

Anonyymi kirjoitti...

onnea paljon! ja kun kerran uudestaan menee naimiisin niin voi laittaa tuulemaan. valkoinen lattia näyttää todella hyvältä. mukavaa kun jouten olosta ja tekemisen puutteesta syntyy noin kaunista jälkeä.

Mari kirjoitti...

Mielettömän paljon onnea! Kauniit lattiat saitte aikaiseksi:)

Minttu kirjoitti...

Hei ja paljon onnea!
Lattiasta tuli tosi ihana. Blogisassi on kauniita kuvia ja sinulla on kaunis koti. Olen itse perustanut vasta blogin ja linkitin sinut sinne, että löytäisin uudelleen tänne, ethän pahastu linkityksestä??
Terveisin Minttu

Sarppa kirjoitti...

Paljon onnea minultakin..ja lattioista tuli todella upeat..

SatuG. kirjoitti...

Paljon onnea!

ja lattioista tuli upeat!!

Riikka kirjoitti...

Kaunis kiitos kaikille!
Minustakin lattiat on ihanat.Maalausta mietittiin pitkään,mutta sen aloittaminen pelotti.Siinä oli kova homma siirtää kaikki tavarat,itse maalaus oli nopeaa ja maalin hajukin häipyi yllättävän nopeasti:).Maalattiin vain kerran kun halusin lattioista jo valmiiksi rustiikkiset missä pensselin jälki saa näkyä...
Vielä olisi maalattavana alakerran pari makuuhuonetta ja yläkerta kokonaan,joten hommaa riittää=)...
No ehkä sitten kun mennään taas naimisiin=))).Ei vaiten ei maalata piruja seinille,mutta loppujen maalaus odottaa kyllä taas seuraavaa isoa inspiraatiota...

-r-

Jantiina kirjoitti...

Wau!! ONNEA!!!

Ja lattiat ovat todella upeat!! Minä myös maalaillut hiljattain yläkerran raput ja tasanteen ja toisen eteisen lattian. Vielä olisi pirtin lattia, mutta se jäänee ensi kesään... Mitä maalia käytit?

Elsa kirjoitti...

Paljon Onnea! Ja lattiat ovat huikaisevan kauniit!

Riikka kirjoitti...

Kiitos!

Betoluxilla maalattiin.Kiiltävä ja aikoinaan hyväksi todettu :)...
-r-

Possumamma kirjoitti...

Oi, kun ihana uutinen! PALJON ONNEA, ILOA & RAKKAUTTA VUOSIKSI ETEENPÄIN!!!

Monetkos valkoiset tassunjäljet teillä kulkeepi siellä ympäri huushollia? ;D

Titti kirjoitti...

Minä myös liityn tähän onnittelijoiden joukkoon.
Tuhannesti onnea!
Lattia on aivan ihana! =)

valkeataika kirjoitti...

Onnea kovasti. Tuollaiset yllätyshäät on kivat. Ei ole vieraillakaan turhia paineita. Meidätkin vihittiin viime joulukuussa ihan kotosalla pikkujoulujen merkeissä 14vuoden jälkeen. Asiasta kolmanteen: lattiasta tuli upea, sopii hyvin teille. Mullakin hiostaisi valkaista meidän koivulattia, se kun on tuhannen naarmuilla muutenkin,kun vain kehtais ehdottaa..-sanna

Riikka kirjoitti...

Kiitos taas:)!
Juu kissan tassun jälkiä on muutamat,mutta ei niinkään valkoisia vanhoilla lattioilla vaan tietenkin meidän tyyliin tummia tassun painaumia uudella maalatulla lattialla=).No onpahan varmasti rustiikkista heti kättelyssä...En olis ikinä uskonut,että minä joka olen ennen ollut extra pikkutarkka kaikesta katsoin jälkiä ja naureskelin,tyyliin aha sulokin auttoi urakassa=)...Persoonalliset empimättä=)!

Valkea Taika,maalia vain lattiaan ja hyvä tulee...;)Aloittaminen on se vaikein juttu.Vaiko miehen saamisessa ymmärtämään,että ei voi elää ilman valkoisia lattioita!?

-r-

Sirkka kirjoitti...

Voi te Onnelliset kyyhkyläiset... niin sitä pitää ONNEA! Sylintäydeltä!

Krisse kirjoitti...

Onnittelut Teille..ja ihanat valkoiset lattiat..
-Krisse-